Moravski koridor ili put Niš-Pločnik-Priština uz učešće kompanija iz SAD

Ostavite komentar


  1. Neka Vucic i Mihajlovicka sami finansiraju ili neka Amerikanci plate taj put za Pristinu a ne gradjani Srbije. Taj put je interes Amerikanaca, zato i lobiraju toliko kao i Albanaca a ne Srba. Auto-put na Kosovu i u Albaniji su gradili Amerikanci i Turci, izgradnju su pratile brojne korupcionaske afere. Taj auto-put je sada neisplativ i jedini nacin da ne bude slepo crevo je da se poveze sa centralnom Srbijom. Zaista je neverovatno da ce na kraju gradjani Srbije, zbog Vucica i Mihajlovicke da finansiraju americko-albanske interese. Da li moze nize?

  2. Ma kakav autoput Nis -Pristina – Tirana ,Albanci ako hoce da se povezu sa Evropom treba ih preusmeriti prema njihovim velikim prijateljima Crnogorcima i Hrvatima .

    1. Kosovski Albanci grade magistralini put Dečani – Plav i auto put Priština – Peć ka Bijelom Polju.

  3. Sve je to povezano sa resnjem Kosovskog cvora , gde je SAD glavni faktor u tom resnju . Kad Americke kompanije ulazu novac u neku zemlju i njenu privredu, infrastrukturu – to je dokaz da ratova vise nece biti , da je politicka situacija mirna , a da je privreda u usponu i da ce ulaganja doneti profit . U svakom slucaju odlicna vest , da se gradjani nasi zaposle imaju vece plate bolji standard i da ostaju u zemlji i ovde rade i zive.

  4. Sad sam sto odsto siguran da od Moravskog koridora nema nista kao ni od aerodroma Morava u Ladjevcima kod Kraljeva.Ako Amerikanci odlucuju a o svemu se pitaju onda je auto put ka Pristini za njih prioritet.

Ostavite komentar


Politika

Osmani: SAD nisu tražile da most na Ibru ostane zatvoren 10

Osmani: SAD nisu tražile da most na Ibru ostane zatvoren

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, izjavila je da SAD nisu tražile da most na Ibru ostane zatvoren, već da se, kako je kazala, datum njegovog otvaranja odredi zajednički, na osnovu bezbednosne procene, prenela je večeras Radio televizija Kosova 2 (RTK 2).

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.