Moskovski Karnegi: Uticaj Rusije na Balkanu slabi posle sporazuma Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Izgleda da Karnegi ogranak nezna da je Moskva glavni grad Srbije.A možda i Karnegi ogranak zna ALI centrali Karnegi organizacije neodgovara istina.Srbi Mali Rusi na Balkanu za vek vekova.

  2. Moskovski „Karnegi“ greši, jer za prijateljstvo i ljubav prema Rusiji, je bitan narod, a ne bilo kakvi dogovori i Vučić, a srpski narod voli Rusiju!!!!.

    1. Samo pederi se vole, Mrs pedercino, ljubis dupe rusima, jajaro najobicnija

  3. Nesto mi nije jasno naime ja nevidim nigde osim Srbije bilo kavih Ruski uticaja na ostalih drzava iz NATO, a? Gde sü bili Putin i. Lavrov izuzev. Sirbije?! milioni Srba zive
    na Zapadu mladi neprekidno dolaze. Dotle u Rusiji ni “ Rusofili ne nacrtaju!

  4. To je odlicna stvar, i inace nisam isao na izbore oko 15 godina zato sto nemam sta da biram jer tu niko nece u civilizaciju i pre svega NATO, kao pitanje svih pitanja, a ta opcija ne postoji na njihovim „izborima“. Ostalo me ne zanima. Ali da sam ovoga puta izasao na „izbore“, glasao bih za Vucica iako me je taj devedesetih nervirao vise nego Milosevic.

    Zbog cega, upravo zbog toga sto je utripovao da ima istorijsku misiju, da bi zavrsio vec jednom to sa tim kosovom. Prvo zato sto tako treba, drugo zbog ovoga iz teksta, da se otkaci vise ta rusija, a trece, i ne najmanje vazno, da srbendama ciji je taj Vucic proizvod i rezultat na usta krene pena, pena bela i krvava, i da vec jednom to srbendsko zlo, ta ideologija „srbstva“, da ode to na smetliste istorije gde mu je bilo mesto jos pre 100 godina. Jer to je dobro. To tako treba. To se zove pravda, da se kusa sta se zakuvalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.