Movsesijan (PSG): Kolebanje Bastaća izgleda kao rijaliti 1foto FoNet

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je večeras da je lider liste „Čuvari Starog grada“ Marko Bastać imao „jednostavnu odluku da donese – da li je opozicija ili ne“, a mogao bi da „izađe koliko toliko čistog obraza“ iz sadašnje situacije tako što se ne bi priklonio nikome, pa bi bili novi izbori.

„Sve ovo izgleda kao rijaliti, to kolebanje nije obećavao građanima tokom kampanje na koju se poziva“, rekao je Movsesijan gostujući na N1, saopštio je PSG.

Movsesijan je podsetio da je Bastać bio satanizovan od aktuelne vlasti, zbog čega je ocenio da je „nepojmljivo da vodi bilo kakav razgovor sa njima“.

„Naprednjaci imaju sličan plan za Dorćol poput Beograda na vodi, Dorćol Marina – netransparentna i koruptivna gradnja i PSG će se boriti protiv toga, a kako sada stoje stvari i protiv Marka Bastaća“, naveo je Movsesijan.

Prema njegovoj oceni, građani su zbunjeni svim dešavanjima na političkoj sceni, jer u

mnogim ciklusima ima stranaka koje se pojavljuju samo kada se raspišu izbori.

„Svaki treći građanin Starog grada je glasao za našu listu ‘Biramo Beograd’. Stari grad nije samo borba za jednu opštinu nego simbolička borba. Od prvih višestranačkih izbora to je bila opoziciona opština i uvek će to biti. Bićemo u institucijama i nećemo im dati mira, u svim institucijama se nešto dešava, da li se blokira, da li se obaveštava javnost, to ćemo i dalje nastaviti da radimo“, poručio je Movsesijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari