Može li opozicija da odnese pobedu u Beogradu? (VIDEO)

O predstojećim beogradskim izborima u novoj epizodi podkasta Danasa, prvoj u video formatu

Ostavite komentar


  1. „Može li opozicija da odnese pobedu u Beogradu“
    – Normalno da može, pod uslovom da motiviše veliki broj apstinenata. Jedan od načina da se apstinenti probude mogao bi da bude i slogan „Razumni i obrazovani protiv ovih na vlasti“.
    – Jako velikom broju gradjana je postalo degutantno da gleda ovu kolekciju neukih, primitivnih i alavih na svim nivoima vlasti.

  2. Opozicija treba složno opet da bojkotuje izbore.
    Dokle god SNS u državnom aparatu i javnom sektoru koristi kriminalne metode ucanjivanja, pretnji i zastrašivanja zaposlenih da glasaju za njih, a po unutrašnjosti kupuje glasove ili preti glasačima, to se ne može smatrati izborima.
    Bojkot, opet bojkot i samo bojkot !

  3. Samo Beograd, svi odlaze u Beograd za boljim pa opet kukaju. Toliko koliko volimo naša sela…. A izbori se tiču svakog građana

  4. Ako Vučić izgubi Bgd to će biti rezultat glasova onih koji su PROTIV Vučića.
    To neće biti glasovi koji proističu iz kvaliteta opozicije, pošto za ovakvu opoziciju u bilo kojoj varijanti ne treba glasati. Nemaju oni ni približno traženi kvalitet.

    Kome takav POBEDNIK TREBA?
    Pa nikome ko se služi zdravim razumom i gleda svoj interes.

  5. prvi put cu da glasam za vucica, covek odresio kesu, ogromna novcana pomoc tokom pandemije, od zutih nikad nista, pa nisam lud, ja sam obican gradjanin a ne djlasov analiticar koji ocekuje zaposlenje od buduce vlasti, glasam za sebe a ne za korporaciju, mnogo ste beslovesni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.