Može li Zapadni Balkan na Zapad?

Ostavite komentar


  1. Pitanje treba prosiriti, moze li Zapadni Balkan da postane deo apada ako se institucije EU i drzave clanice EU deklarativno zalazu za to dok u praksi rade suprotno, a neke cak otvoreno loupotrebljavaju svoje clanstvo u EU i proces integracije u EU da iskamce neke sopstvene interese?

  2. Zapadni Balkan mora i moze u EU,odnosno na zapad,posto je Kina daleko a Rusija je nas tihi san i jos tisa smrt i propast.
    Kako smo to postali strucnjaci da biramo najgore,najgluplje i najporaznije za sebe i svoju decu?Ko ce slati decu na rad ili skolovanje u Kinu ili Rusiju?Cak ce i Vulin izabrati tetku u Kanadi,a kao osvedoceni mizantrop nas bi da gurne u brzu i sigurnu propast.

    1. Malo je reci da je izilzana ta demagogija sa slanjem dece u Kinu i Rusiji. Da li postoji mogucnost da se smisli neka nova, manje tupava „argumentacija“ koja ce da se spinuje? U znacajnoj meri, Zapad, NATO, EU su nepopularne upravo zbog lokalnih promoterki koje jako lose odradjuju posao.

      1. veliki broj vrsnih intelektualaca šalju svoju decu na školovanje u kinu, rusiju, pa i u indiju jer pomenute zemlje imaju sjajno školovanje, naročito rusija koja je 100 godina ispred amerike

  3. ja bih rekao da su zaboravili da spomenu EU kao jednog od glavnih krivaca za stanje na balkanu. Upravo je EU podržao formiranje svih tih autokratskih vlada i žmuri i podržava njihovo gušenje medija i nedopuštanje fer izbora. Da ne spominjemo da su neke od tih vlada odgovorne i za ubistva ali EU i dalje ćuti. SAD bar ne podržava, i to je mnogo bolji stav nego ovi iz EU koji direktno podržavaju sve te male diktatore po državama u okružnjenju.

    Ako hoće da dele lekcije neka prvo EU i SAD jesno kažu šta misle o medijima i uslovima za održavanje izbora u tim državama pa tek posle toga neka krivce traže kod nas. Kako ste nas naučili i kako ste nam dozvolili tako i radimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.