Mrdalj: Moguće da EU do početka izbora kazni Vučića nekim oblikom sankcija

Televizijama sa nacionalnom frekvencijom ukrajinska kriza poslužila da dodatno protera opoziciju sa ekrana

Ostavite komentar


  1. Zbog cega ce kazniti Srbiju sankcijama? Srbija ne ucestvuje u ratu niti ga podrzava. A nismo ni clanica unije da pratimo njihove smernice. To clanstvo se mozda nikada nece dogoditi tako da trebamo braniti sopstvene interese.

  2. I ja sam čuo iz veoma poverljivih izvora da se spremaju sankcije Aleksandu Vučiću, njegovom bratu Andreju Vučiću, Siniši Malom, Ani Brnabić i Aleksandru Vulinu.

  3. Ljudi,polako.Kakve sankcije prizivate vi.Kome?Prst na celo.Vodite racuna sta pricate i pisete.Imam utisak da neko po necijem nalogu priziva i prizeljkuje 27 mart.Iz iste kuhinje.

  4. Ako to i urade, a ne vidim zasto bi, ja cu glasati za Vucica. Ne moze nama neko da odredju je kazne i da preti i da nam odredjuje sta mi da radimo i koga da sankcionisemo i osudjujemo. Krvnik nam nije i nikada ne moze biti prijatelj a kamo li gazda.

  5. Evropa bi mogla da dozvoli da svako iz srbije moze zatraziti drzavljanstvo neke drzave EU, pa ko hoce u EU moze da ide, ko nece, ne mora.

  6. Razmišljao sam da li da izlazim na izbore ili ne. Posle ovog teksta izlazim sigurno. Glasacu za Vučića ,naravno.

  7. Ko mora u NATO neka mu je laka njhova zemlja. Mi koji smo preziveli NATO agresiju znamo sta je fasizam i njemu niko pametan dobrovoljno nece u zagrljaj.
    Smrt fasizmu sloboda narodu!

  8. Stvarno ste bolesni kad prizivate sankcije. Imate rezervnu drzavu? I ja cu glasati posle ovog za Vucica

  9. Pa izadite kao ljudi dobite glasanjem a ne tarabama i serpama kao Milosevica Ko god radi protiv svog naroda tome ce Bog suditi

  10. Ako nam uvedu sankcije samo će učvrstiti Vučića. To će značiti da nam nisu prijatelji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.