Mrkonjić: Drugovi penzioneri su na disciplinu navikli

Ostavite komentar


  1. Bas naprotiv gospoda penzioneri su primer bezobrazluka i nediscipline i samo pitanje kome oni tako sebicni i razulareni mogu da služe za primer. O kojoj kulturi i disciplini se govori.

    1. Mrkonja to najbolje zna,jer je jedan od onih koji disciplinuju penzionere.Naravno pred svake izbore im se da na kasicicu malo meda i mleka pa opet Jovo nanovo.Neko ce3 za tebe reci to sto ti sada govoris za penzionere.Ne pitas se ima li neko da im kupi mleko,hleb,lekove…a kod nas se za sve ceka u red.

      1. To i jeste problem Stradije
        Uz bajku o „sretnom socijalizmu“ to nije rezultiralo decom koja su odraz blagostanja, nego sada sebični starci nemaju decu i unuke koji bi im kupili to mleko i hleb nego i dalje tvrde da su

        „penzioneri budućnost“

        jer veruju da u televizoru žive mali ljudi koji govore „nebeske istine“

        i da treba uvek glasati za najvećeg lažova koij se dočepa nacionalne frekfencije

  2. Pamtimo ga dok je po Slobinom ovlašćenju nosio kovčežić sa parama i delio (na ruke ?) po gradilištima u toku obnove zemlje posle nato agresije. Kasnije, kao …pratioc Ane Bekute prozivan je u medijima da ucenjuje male gradove. Dodela novca za izgradnju ili popravku puta u datoj opštini? Može, ali pre toga koncert, predpostavljam ne džabe.

  3. Pa zasto je za penzionere u gradu granica 65 aza one u selu 70 godina? Pomerite i za gradske na 70 , ja sam blizu tih godina i setnja po Adi i li Zvezdari nebi mi naskodila. Problem su okupljanja a ne kretanja pojedinaca.

  4. Nisu svi penzioneri „drugovi“(po tvom ideolpškom tumačenju),ima penzionera i „gospode“ ,protiv kojih si se borio čitavog života,koje su tvoji predhodnici proganjali,maltretirali,a bogami i ubijali.Građani preko 65 godina su u karantinu da ih drugi ne bi zarazili(kao rizičnu grupu),a ne obrnuto.

  5. Ti si majstore obican bilmaez .Kad se savijes vidi ti se pola dupeta ( zidarski dekolte). Gde ti je porodica.pricas kako imas devojku u 80god.Moja MAJKA je istog godista.Svake nedelje pre liturgije pali svecu svom voljenon i nikada nije imala “ momka“.Ona voli samo jednog .Doci ce ti bozji sud.Od ovoga si pobegao od bozjeg neces .

  6. Disciplinovani drugovi! Svojom disciplinom upropastili, pa rasparcali 3 države, Bog zna koliko preduzeća, disciplinom zavadili i posvadjali sve koji su morali da ih gladaju i slusaju. Istim tim penzionerima spiskali svu ustedjevinu, pa im onda disciplinovani uvalili Dafinu i Jezdu da i ono sto su u slamarici imali razgrabe…
    Puštajte tu koronu, mora da se pročistimo ne bi li ozdravili.

  7. Jel treba da kazem da je on porodican covek i da je veliki domacin pa da objavite moj komentar.Nikada vise necu da vam se obratim.Hvala na kulturnoj saradnji toleranciji i razumevanju.

  8. Ovaj ne zna za sramotu. Nije mi jasno čime je zaslužio da se o njemu piše? Od toliko poštenih, pametnih, kulturnih i dobrih ljudi, izabraste ovoga nikogovića.

  9. Ovom Slobinom pokloniku komunizma i sve nesrece koja je zadesila srpski narod treba reći da su se imenom,“drugovi“ pored komunista,pozdravljali i hitlerovi nacisti,ss trupe ,kamaraden ,tako da on ipak i dalje sa ovim komunizmom truje mlade po Srbiji virusom koji je gori od korone.

  10. Penzioneri su na disciplinu navikli, samo Vi, pojedini politicari i sive eminencije sive zone nikako da se naviknete na red, disciplinu i pravila, vec nastavljate po starom, kao da za vas VANREDNO STANJE ne vazi. Nalazimo se u kriticnom momentu, i bilo bi pogubno da se i ova institucija vanrednog stanja zloupotrebi, jer posle toga nece nam ostati nista. Sem haosa, i gubitka vere da ovde, u ovoj zemlji bilo ko moze nesto smisleno da preduzme. I da ovo vise nije dobro mesto za zivot.
    Ne mogu se jedni preko 65 godina upucivati da ne izlaze iz kuce, a drugi sa preko 65 godina da vilene u vanrednom stanju, cak i po televizijama. Gde su vam mladji, koje ste valjda izselektirali u medjuvremenu? Ili nista niste radili po tom pitanju, uz maksimu POSLE MENE POTOP.
    Ne znam da li je to ovde u Srbiji neki urok, ali ovde se stalno ubija vo za kilo mesa.

  11. Drug idiot koji je zaduzen da setka televizijama i pod policijskim casom pravda totalitarizam i glupost pljackaskog rezima. Stvarno nista za cudjenje, treba da drze glasace kao ovce u torovima da se ne zaraze. To sto ce da ubrzano stradaju od stresa i nedostatka vazduha i sunca koje ubija viruse ne dopire do ovakvih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.