Mrkonjić: Hajka na SPS je stereotipni početak izborne kampanje SNS

Koalicioni partneri naprednjaka ne strahuju od odluke Predsedništva Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. Rezirana predstava za mase u kojoj Dacic ima ulogu pajaca ( koja mu inace i odgovara ) , a Vucic ozbiljnog mucenika koji radi i zrtvuje se za dobrobit naroda ( sto inace glumi ) . Njihovo tzv. vodjenje zemlje tragedija . Opste begstvo mladih iz Srbije . Ovaj Mrkonjic je bio uzor ( nedostignuti ) za kreiranje Drobnjaka . Smesno i tuzno u isto vreme .

    1. Sve najjace resore drzite Vi iz SPS. Sve su direktori sa veoma lepljivim prstima su iz SPS. Svi politicki napadi su usmereni samo na SNS i Aleksandra Vucica. Pa druze Mrkonjicu,zar „Ne smrdi nesto u Drzavi Danskoj“!? Pa dokle cete bre Vi iz SPS da vodite sve najbitnije resore u Drzavi i budete u vlasti uvek i sa svakim,dokle bre!? Vi ste karcinom Srbije od 90-tih. do dana danasnjeg, Vi neizbezni i neizostavni uvek i svuda. Vi ste bre lopovska banda bez izuzetka druze Mrkonjicu!

  2. Ko tu koga opipava, spušta, glumi, nečemu se nada, skida sa grbače, preispituje, traži veću lojalnost, ko koketira, otima partnere, ocenjuje borbenu gotovost, ko parazitira, ko glumi, menja partnere? Jesu li ovo izjave političkih koalicionih partnera ili zabrinutih aktera švedskih filmova za odrasle? Sačuvaj me bože kakav me smrad zapuhnu, što dalje od njih.

  3. I SNS i SPS nameštaju izbore. Štimuju, koliko kome.
    Sve je laž i kod nas i u zemljama u okruženju. Jadan narod .
    „Seljače goljo , ti si prah na podu, tegli i vuci i u jarmu skapaj“

  4. Ovi SPSovci su zahvaljujući staroj slavi inače zaštićeni ko beli medvedi ko god da je na vlasti, ja ne znam kako gospodina Mrkonjića nije sram da daje ovakve izjave

  5. Mrkonjić je najmanje pozvan da priča o predizbornoj kampanji i da blati vladajuću stranku, kada jako dobro znamo da je u prošlosti odlično „poslovao “ sa Đilasom.

  6. Milutin Mrkonjić = do groba verni poštovalac i izvršilac politike, a mnogo više od toga i obožavalac lika i dela pokojnog mu predsednika Slobodana Miloševića! Tu sva priča o njemu počinje i završava!

  7. Može da bude uvod u igrokaz ,a može da bude i amputacija Ivice ,Rasima kako bi svi ministri u budućoj vladi bili iz SNS jata , a samim tim eto više mesta u nadzornim odborima ,javnim preduzećima i državnim organima.
    Ili kako kaže ona narodna- ne laje ker sela radi ,već zbog sebe.

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 8

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.