Mrkonjić: Jeljcin nas je izdao, ali Putin sigurno nije

Nekadašnji saradnici Slobodana Miloševića ne veruju u zapisnike koje je objavila biblioteka bivšeg američkog predsednika Bila Klintona

Ostavite komentar


  1. Englezi su odavno kazali,da u politici ne postoji ljubav, nego samo interesi.
    Zasto bi Putin bio izuzetak. Srbija sa svojom dekadentnom politikom je daleko od Moskve, koja ima dosta problema i bez nje.

  2. Prosto je neverovatno sa kolikom lakocom se kod nas izgovara rec „izdaja“. Kad cete vec jednom, Mrkonjicu i slicni, shvatiti da postoje stavovi, drugacija misljenja, iskustva, interesi..? Medjutim, sve se kod nas svodi na tu magicnu rec, uz obilatu kolicinu emocija.

  3. Pa ako laze Klinton ne lazu audio dokazi. Svi razgovori iz Bele Kuce se snimaju i snimci se deponuju u arhive koje se otvaraju posle odredjenog broja godina, sto ce se verovatno desiti i sa ovim telefonskim razgovorom. Amerika nije Srbija da i kada nesto vidis svojim ocima i cujes sopstvenim usima nije dovoljno da poverujes. Uvek spin majstori okrenu naopacke. Mrkonjic je bio poltron tada a ostaje i sada.

  4. Umesto da je u zatvoru, ova individua koja je sve učinila da srpski narod strašno strada, ima obraza da i dalje lupeta. E to je, Srbija. Umesto da nju vode naši najpametniji mladići, ove aveti strašne prošlosti još uvek nešto bulazne. Umesto da su odavno u zatvoru i da tamo zasluzeno istrunu.

  5. Veliki strateg i politička veličina uopšte,Mrkonjić naknadno pametuje o stvarima kojima je bio akter.
    Kada se lomilo u Rusiji 1993 i sovjetska ekipa sa Ruckojem i Krjučkovim se zabarikadirala u Belom domu(a Jeljcin ih isterao tenkovima) Milošević i Mrkonjić su podržali sovjetsku stranu.
    Čudi me da ih je Jeljcin posle pustio niz vodu.Ko je tu koga izdao,ne znam.
    Zabrinuti prevashodno za sopstveni opstanak na vlasti(plašili se da će u domino efektu deinstaliranja socijalizma i oni otići) i monumentalno nesvesni istorijskog trenutka odabrali su opciju spasavanja sebe a ne interesa naroda.
    I to ih čini političkim patuljcima nedoraslim zadatku.
    30 godina u vlasti neprekidno(sa 2 god pauze), praunuci zbrinuti, praziluk iz svih šupljina, bahatost su paradigma socijalista, a Mrkonjić je pored Miloševića, Dačića, Antića, Djukić-Dejanović(i još desetina njih) jedna od ikona tog sistema.
    Nedorastao zadatku.

  6. Normalno da nas je otkačio kad ste podržali pučiste. To si zaboravio da naglasiš Milutine Prepodobni

  7. Toliko o braći njegove visosti, kako ga basara časti svakodnevno a ja dodajem buczavi, klinktonu i kremaljskom trovaču.

  8. Velike i moćne države vode brigu o sopstvenim interesima,dok ih ovakve kao naša zanimaju samo kad njima treba podrška za aneksiju Krima i slične gadosti.
    To obezbeđuju tako što korumpiranoj SNS-SPS-DS-DSS-SRS… družini dodaju po šaku dolara da ovako guslaju kao Mirkonjić,a mi samo tonemo,tonemo,tonemo…

  9. ne razumem što bi nas Putin „izdao“ kada uredno plaćamo reket za podršku za kosovo ?

  10. Mrkonjiću!
    Da li ste vi Namerno zaboravili da ste Lično VI,Slobodan Milosevic davali Javnu podršku Pučistima i bili protiv volje Ruskog naroda i samog JELCINA.
    Zaboravili ste da u otome pomenete vodeću ulogu brata Slobodanovog,Borislava Milosevica koji vas ,a preko vas i celu Srbiju,odveo u propast.
    Prema tome bolje ĆUTITE i tako mator pokrete se ĆEBETOM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.