Mrkonjić: Nema šanse da vlada bude bez SPS-a

Ostavite komentar


  1. Sapic je najveci borac na nasoj politickoj sceni. Ali samo za svoju uzu familiju. sve jednog zaposlio. A ako dodje na vlast dolazi na red i sira familija.

    1. A ti svoju ne bi zaposlila? Ja bih, i familiju i švalerku, i svi bi vi to uradili, nego sad ste kao pošteni, a kad bi vam se pružila prilika…

  2. Ma, da, sve strucnjak do strucnjaka, na celu s tobom. Sedis u poslanickoj klupi, be z stida i srama. Nedas poslanicko mesto nekom mladjem, sad si gori i od Micunovica.

  3. Svi oni izigravaju onu babu čukun čukun Elizabetu. Hoće da vladaju dok đavo ne dođe po njih. A i onda mole za još malo. Pa kada i to prođe za još samo malo. Pa kada i to prođe da im je još samo jedan dan, pa sat, ….Vlast je slast, moć, uticaj, novac, i toga se teško odriču. Lakše bi podneli smak sveta nego sopstvenu smenu. „Vlada ne treba da se podmluđuje“ kaže on koji se privatno dobro podmladio uz veliki javni skandal. Samo im čitam izjave kao su neophodni, dobro sarađuju, ne može se bez njih. Kaže da njih 11 % ima najbolje kadrove, a ja mislim da su najbolji kadrovi kod onih 50 % što nisu izašli na izbore.

  4. Najveći primer stručnosti je šef diplomatije koji ne zna ni jedan svetski jezik pa peva.

  5. Samo da obavestim – najbolji kadrovi u srbiji su van stranaka. Njima nije potrebna stranka ni za sta u zivotu. To je srbijansko bogatstvo. Vi ste potrosna roba, kao fudbaleri.

  6. Čovek, koji nije svestan da ga je vreme pregazilo i da je došao trenutak da se povuče i negde na nekom imanju sadi cveće i okopava voće. Čovek, koji ne shvata da svojim neotesanim „narodskim“ ponašanjem i retorikom samo šteti i sebi, i stranci, i državi. Njegove izjave tipa „vodim ljubav“ najviše govore o kakvom se kadru radi. Da li SPS ne može da se otarasi ovog balasta isto kao i SNS Nikolića?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.