Mrkonjić: Omogućiti povratak Miloševićeve porodice

Godišnjica smrti Slobodana Miloševića u Haškom tribunalu

Ostavite komentar


  1. U potpunosti podrzavam inicijativu druga Mrkonjica. Porodica Milosevica treba da se vrati u Srbiji. Naravno clanovi porodice u svojoj domovini treba da odgovaraju preed pravosudnim organima za sve optuzbe koje im se stavljaju na teret a ne da se ovako kukavicki kriju u nasoj bratskoj i.prijateljskoj zemlji. Ko je razumeo moju primedbu razumeo je I shvaca sta sam hteo da kazem.

  2. Treba poslusati druga Mrku i vratiti suprugu Milosevica i sina pre predsednickih izbora, pa da se nozda Mira i kandiduje za novu predsednicu. Steta sto su price o vampirima samo price, jer inace bi mogao i Sloba i Mira da se ponovo nadju na celu vlade za dobro Srbije.

  3. Mrkonjic vise nije nikakav autoritet niti moze nekoga ubedjivati sta je ispravno a sta ne. Tako da ne treba da iritira narod cije su rane jos sveze od posledica i stete od bombardovanja i politike koju je vodio Slobodan Milosevic. Pola Balkana nas tuzi za sve i svasta i ponovnim velicanjem S.M. ponovo potpirujemo svadje.

  4. Mrkonjić bi mogao svoju inicijativu o spomeniku balkanskom kasapinu i ulici pod njegovom imenom da primeni u svom dvorištu i komšiluku. Verovatno je i u mogućnosti da obezbedi smeštaj,pravnu potporu prilikom suđenja, i izdržavanje obitelji Milošević pri povratku,kako nebi bili na teretu srpskog budžeta.

  5. MOŽE LI IKO normalan da Hipotetički zamisli Kolika bi to trebalo ida je ulica, da Se zapišu,SVA imena,,iz ,,nesrećno sklopljenih okolnosti,,KOJA SU PO SADAŠNJIM,,VRHOVNICIMA, ,,SAMO,,KOLATERALNA ŠTETA,,. Bio bi to svojevsrni srpski JAD VAŠEM,ILI MOŽDA BAŠ ,, NAJVEĆI U ISTORIJI,, BALKANA.

  6. Samo nam oni još fale pa da priča bude potpuna. Od ovih koji nas vode ovih dana ništa drugo ne možemo ni da očekujemo. Kad je već stigao Karić, može i Mira. Sve same sociopate.

Ostavite komentar


Politika

Miloš Bešić: Briselski dijalog treba prekinuti 10

Miloš Bešić: Briselski dijalog treba prekinuti

Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Miloš Bešić smatra da nakon serije neuspešnih susreta u Briselu i novih uslova premijera Aljbina Kurtija, pregovore o normalizaciji odnosa treba prekinuti zato što je jasno da nema političke volje ni Prištine ni EU da se oni okončaju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.