„Mrze one koji drugačije misle od Vučića isto kao Kurtija“: Poslanici o „dočeku“ koji im je upriličen na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Svaka vama čast da ste tamo bili koliko god to bilo, najvažnije je pokazati da postoji nesto drugo izvan zida, bravo ljudi

  2. kome se tako ne svidja, ne mora ni da glasa, svakako tamo niko i nece glasati za vas kaže:

    Ma ja ne razumem ni sto idete tamo? Njima su oduvek odgovarali samo radikali i njihovi vlazni snovi. Ja da sam neki lider opozicije nikad ne bih otisao na ta mesta. Neka ih, pa neka sa Vucicem i Seseljem resavaju svoj status isto tako uspesno kao sto ga resavaju poslednjih 30 godina. Nema na jugu Srbije normalnih opcija za iole normalnu politiku, a na Kosovu je tek nema. Ne krivim toliko te ljude, jednostavno 50 godina raznoraznih lagarija koje im se serviraju iz Beograda se ne mogu izbrisati, jednostavno ih pustiti neka se priklanjaju kome hoce, jer oni svaku misao koja nije izasla iz Seseljevog pera ne prihvataju, niti ih zanima i realno sve koji ne zive u nekoj mitomaniji oni i ne dozivljavaju kao Srbe. Kazem ne krivim te ljude sto je tako, ali jednostavno jeste tako. Pa to kosovo je Milosevicu kradjama na izborima obezbedilo pet bonus godina na vlasti sve dok ih isti taj Milosevic nije uvukao u rat i proterivanje sa istog, a onda ih prodao kao poslednje bednike, isto kao sto ih i ova radikalska vlast prodaje poslednjih deset godina, a da oni nisu ni svesni toga, vec ce sve druge da okrive osim onih koji su ih jednostavno gurnuli u cabar. Manite se Kosova, manite se juga Srbije, manite se istoka Srbije i gledajte da skupite glasove tamo gde ima sanse za to, pokusajte da dobijete neki veci grad, po tim vukojebinama nema srece za bilo koga ko nije radikal.

  3. Devedesetih na pomen Mioševića u bilo kom kontekstu osim superlativa dolazilo je do tuče.Potom su branitelja lika i dela prvi prodavali i bežali da ne nose oružje.

  4. Bila je jedna gospođa koja je u sred tog kolektivnog odbijanja na pitanje da li bi hteli da na im Kosovu predstave svoj program, tako nekako, e ta jedna gospođa je rekla jasno: Ja bih. Ali je niko nije primetio, sreća ili šteta, ko će znati.

  5. Kakva Srbija? ima da bude beogradski pašaluk ako i to ostane

  6. Ma Srbe sa Severa Kosova ostaviti Kurtiju i Srpskoj listi i ajde zdravo !!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.