MUP: Bulatoviću (SSP) oružje oduzeto zbog prekršaja na Zvezdari

Ostavite komentar


  1. A onaj dripac oduzeo devojci život i nikom ništa, na slobodi. Ova vlast kao da namerno provocira narod svojom osionošću i arogancijom.

  2. Hajde da navedemo : „… da su policajci Bulatoviću objasnili da mu se oružje privremeno oduzima zbog prekršaja koje je, „kako se sumnja(!)“, počinio na teritoriji opštine Zvezdara ! Dakle u pitanju je sumnja,indicija da je pocinio prekrsaj ?! Da li su celnici MUP-a obavesteni sta je prekrsaj, i sta je sumnja u krivicnim postupcima i oduzimanju privatne svojina zbog toga a da covek nije ni dobio, godinu dana obavestenje o prekrsaju ? Koga bre vise vi zaje..vate srpski policajci , licni vazali i aporteri jednoga manijaka na vlasti ?
    Gospodine Bulatovicu, advokata i tuzbu, pa terajte do Strazbura, da vam vrate imovinu i da vas obestete za ponizenje i povredu licnog ntegriteta. Nemojte to ni slucajno da propustite. Gde ste opozicionari da se oglasite javno i ponudite besplatnu pravnu pomoc ovom nasem sugradjaninu ? Halo podanici ?!

    1. Pitanje za ministarčića policajnog još malo kratkotrajnog …da li vam kolega takozvani Velja nevolja ima oružje ili ga ima ali na crno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.