MUP naložio pojačan nadzor prijave prebivališta Policijskoj upravi za Beograd

Ostavite komentar


  1. Moja porodica se onomad preselila u kuću ženinih roditelja, trebala nam je kamara papira da se prijavimo. Kako to sada ide? Kako ja mogu da saznam ko je prijavljen na našoj adresi?

  2. Pa ovo je smejurija! Znači do pet je „nikem ništa“, bez obzira što na toj adresi stanuje samo jedan čovek (ili ni jedan).

  3. Da, da, policija će da kontroliše samu sebe, jašta! I ako bude kontrole, biće da baš ne bude pedesetoro u istom stanu, nego da se ravnomerno rasporedi po celoj zgradi (i obližnjim trafo-stanicama).

  4. Ovo se radi samo iz razloga da bi kasnije MUP izasao sa saopstenjem da je sve u redu sa prebivalistima gradjana i birackim spiskovima i time da se da legitimitet izborima. Nikakave stvarne provere tu nece biti sa policijom koju sad imamo. Jos jedan argument Vucicu da mase i optuzuje opoziciju jer eto MUP je ustanovio a svi znamo kako nam institucije rade i ko vodi mup.

  5. A šta je bilo do sada? Mala Krsna, Raška, G Milanovac? Jel skupio dosta glasova, pa mu je dovoljno? Zašto ne uradi onaj iz Nemačke, i kod nas kao u BIH što će biti? Pa da vidimo, kako će Vučić pobediti? SAD se setila policija da reaguje, a do sada gledali šta se radi sa ovima iz Male Krsne.

  6. Nema lokalnih izbora dok se ne organizuju istovremeno u celoj Srbiji sa sve Kosovom! A posle da se menja zakon i da se izborno pravo ostvaruje isključivo u mestu pretežnog prebivališta. Tacnije tami gde je gradanin najduze orebivao u zadbjih recimo 5 godina što odgovara izbornom periodu u Srbiji plus jedna godina

Ostavite komentar


Politika

Koljići: Političari koriste Mirditu za nacionalističku propagandu 6

Koljići: Političari koriste Mirditu za nacionalističku propagandu

Pozorišni reditelj sa Kosova Kuštrim Koljići izjavio je u intervjuu za današnje izdanje nedeljnika "Radar" da je poznato da političari koriste festival "Mirdita, dobar dan" za održavanje svojih nacionalističkih imidža i profila, da je to pogrešno i da je i sada festival iskorišćen za nacionalističku propagandu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.