MUP proverava sve prijave, utvrđeno da je 331 lice prijavljeno na adresi na kojoj ne živi

Ostavite komentar


  1. Brojevi o kojima priča MUP su samo oni koje su građani prijavili i bili spremni da prođu zavrzlamu nadležnosti policijskih uprava(u Beogradu šetani od jedne do druge stanice da bi na kraju dobili informaciju da je nadležna stanica u Ljermontivoj).Sada imamo i zvaničnu potvrdu da su glasački listići slati i umrlima ,toliko o najažurnijim spiskovima i radu ministarstva za lokalnu upravu,a koliko tek ima drugih propusta(kako je uopšte došlo do stampanja listića građanima koji ne stanuju na tim adresama?).

  2. Evo i kod mene u ulazu dobila je žena poziv, nalepljen na zid jer na sandučiću nema imena, ne stanuje tu preko dvadeset godina, prijavljena uredno, prazan stan, dolazi često. Niko je ne zna sem nas par starih stanara. I šta sad ? I to može da se podvede pod fantomski listić. Svašta u oboru Božijem.

  3. Pitanje za Mup- Koliko hiljada naselja ima u Srbiji? Puta sest, toliko o tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.