Musliju: Vreme da se ujedinimo, meni platu ne daje Srbija

Ostavite komentar


  1. Otarali ste Tadica i inteligenciju i doveli radikale. I sta ocekujete? Da vam albanci klicu Vucicu, Tomi i Seselju? Da klicu onima sto su hrlili dole da ih ubijaju? Ne gospodo, ako ste birali Dragicu, drzava ce da vam lici na Jorgovanku. To je cena koju placate kad izmilite na biralista i onako patriotski zaokruzite. Sa prezirom, pozdrav sa zapada!

  2. Šta reći,država ne može protiv navijača,pa ne može veča plata,pa ne može da granice odbrani,pa šta i ovom mučeniku može,ali ipak on je predsednik opštine,pa naravno da može,sve može,kad se zna,ali kad se ne zna onda se ništa ne može.

  3. Kada zbog mira u zemlji mora da se zanemari zakon i Zukorliću oprosti divlja gradnja sasvim je očigledno da će zbog mira u zemlji morati i da se pokloni još malo naše teritorije, pa zašto ne i Niš. Čisto zbog mira u zemlji…

  4. Zlo svih zla u Srbiji je na vlasti. Opet ste ga izabrali. A,Albanci? Pa, bio predsednik Albanije gost u Bujanovcu. A južno od Bujanovca? Pa, prođe poneki Srbin u odlasku i povratku iz Skoplja ili iz Grčke, starosedelaca Srba tu više nema. Plus, s one strane planine Rujen, što gleda na Pčinju i Kozjak, čisto srpska brdska sela, danas su uglavnom bez stanovništva… I, tako, dok mudri i svemoćni premijer/predsednik gradi Beograd na vodi putem tajnih ugovora, noćnih rušenja i Lex Specialisa , Albanci će da prave državu – dokle će, kako se cini, da brine neka druga država.
    Blagi Bože, a življaše ti Srbi i u dobrom delu Hrvatske, većem delu Bosne gde najveći bulevar u Sarajevu nosaše Putnikovo ime, življaše i u Mostaru, Martinbrodu, Drvaru, Grahovu, Petrovcu…, u Prištini, Peći, Prizrenu, Đakovici, Uroševcu, Gnjilanu,…pa i na jugu Srbije. To nam je blagodarila SPS-SRS vladalačka mudrost i pamet, nekada na čelu sa Slobom i uz Vojinu pripomoć, danas na čelu sa Bugojancem i uz pomoć kloniranog Slobe. Barem izađite sa ovom decom, protestujte i vi, klinci su ukapirali, ovaj namerava da Beograd na vodi gradi narednih 30 godina. Mislim da diktaturira.

  5. Ako mene pitate, covek je u pravu. Ako iz Srbije godisnje ode stotine hiljada ljudi zbog ove vlasti prirodno je da ni Albanci a sutra i Bosnjaci i Vojvodjani nece vise da budu u zemlji u kojoj vlada diktatura i velikosrpski nacionalizam koji jr Albancima naneo mnogo zla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.