Mustafa: Dobili smo podršku SAD da se pitanje Preševske doline uzme u razmatranje, bez toga nema normalizacije odnosa Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Naravno da neće biti normalizacije odnosa izmedju nepostojeće države Kosovo i medjunarodno priznate države Srbije.Nikada ga neće biti, tako da ne brinite se.

  2. Jedino trajno rešenje je da se Albanci vrate u Albaniju. To je narod sa kim nema nikakvog dogovora. Oni su ekstremni i vrlo opasni kada su u većini.

  3. 2026 godina. Ragmi Mustafa:

    „Dobili smo PUNU podršku SAD da se pitanje PČINJSKOG, TOPLIČKOG, NIŠKOG, RASINSKOG I RAŠKOG OKRUGA uzme u razmatranje, bez toga NEMA normalizacije odnosa Kosova i Srbije!!“

  4. Doticni ocigledno ne zna se Amerika bar sto se tice Srbije,ne pita apsolutno bas nista

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.