Mustafa (NSA): Zastrašujući odnos srpskog pravosuđa prema Albancima

Ostavite komentar


  1. Seča i kradja šume na tom prostoru je višedecenijski problem u sferi odnosa prema nacionalnim manjinama. UN bi trebalo da izglasa Rezoluciju da albanska manjina na jugu Srbije ima pravo da zauvek seče šumu besplatno.

  2. Kad se sprovodi zakon onda je to napad na nacionalnu manjinu. Treba li im oprostiti kriminalne radnje!?

  3. U čijoj šumi su sekli ogrevno drvo? U državnoj, privatnoj ili svojoj? Pre nego što pokrenemo pitanje ugnjetavanja dobro bi bilo dobiti odgovor.

  4. Ko ih ne zna skupo bi ih platio, naprotiv, srpsko pravosudje je veoma popustljivo prema Albancima, pocev od nelegalne sece sume, distribucije droge sa centralom u Velikom Trnovcu, izbegavanja placanja poreza i racuna za struju do separatistickog delovanja zbog kojeg bi vecina politicara iz te tzv. presevske doline odavno trebala da su kaznjena.

  5. Zbog cega se termin „presevska dolina“ u ovom clanku pise velikim pocetnim slovom kada to nije sluzbeni i zvanicni naziv u drzavi Srbiji? Sta je sledece, da se nece koristiti i termin „istocno kosovo“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.