N1: Izveštaj ODIHR u ponedeljak stiže u Vladu Srbije

Ostavite komentar


  1. I šta ćemo kad stigne? Jel obavezujući taj izveštaj? Hoćemo pustiti da stranci vršljaju po Srbiji? Pa njihovi posmatrači nigde nisu prijavljivali nepravilnosti sve dok nisu stigli rezultati glasanja.

  2. Radikalno naZadnim hronično srBujućim nacionalsocijalistima je nemoguće objasniti da postoji nešto što se zove odgovornost i obaveza.
    Srbija je potpisnik svih evropskih konvencija i član ne samo Saveta Evrope već između ostalog i OEBSa.
    Sve to nosi sa sobom i obaveze.

    A mi smo – ma šta režim o tome objavljuje – poznati po tome da nas iz dogovora interesuju samo naša prava a obaveze „zaboravljamo“ odmah posle potpisa. Država koja poštuje svoje sopstvene građane, nikada ih ne bi izlagala ovakvoj međunarodnoj bruci i sramoti.

  3. „Prema saznanjima N1, Vlada Srbije ga neće objavljivati, ali ima pravo da na njega odgovori direktno ODIHR-u.“

    Građani Srbije imaju svako pravo na objavu tog dokumenta. Izveštaj MORA biti objavljen

  4. Vukmire, zašto pišeš komentare ako pojma nemaš na temu priloga i očigledno ne znaš (ili se praviš da ne znaš) da je Srbija između ostalog i član OEBSa, što podrazumeva i par obaveza ? …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.