N1: Sukob pristalice SzS i Miše Vacića uoči skupa u Medveđi

Ostavite komentar


  1. Misa Vasic kakva je ovo „fasisticka njuska“, kakve su tek ostale budaletine koje slede ovakvu klovnovsku spodobu. Ni „desnica“ nije kao nekada sto je bila, Vucic je i od nje kao i od svega u Srbiji, pocev od sebe licno, uspeo da napravi klovnove. Misa Vasic „desnicar“ ha ha ha ha a Ivica Dacic & Aleksandar VulJULin „levicari“ kakva je ovo komedija i cirkus od ovog Srbistana napravljen.

    1. Djilas levičar (ha,ha,ha…),cvetak-zanovetak zvani Boško desničar,Lutovac levičar,Stamatović desničar…toliko o doslednosti SzS-a.

      1. Zabludeli ljubiša istinski komentator na sajtu Danasa ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Bote zabludeli i preplaćeni zar si toliko oboleo da smatraš da tebe neko za ozbiljno shvata odnosno da tvoje komentare osim u kontekstu botovske snosovske armije neko drugačije shvata. Miša Vasić je obična pi.kica koja sama ne može da uplaši ni rođenu mačku a kamoli nekog čoveka, međutim budala umislila da je pravi Srbin i ultradesničar i vlasna ga familija finansira i pujda sa njegovih par ćelavih kerova na sve slobodomisleće u Srbiji.

  2. Zabludeli ljubiša istinski komentator na sajtu Danasa ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Bote zabludeli i preplaćeni zar si toliko oboleo da smatraš da tebe neko za ozbiljno shvata odnosno da tvoje komentare osim u kontekstu botovske snosovske armije neko drugačije shvata. Miša Vacić je obična pi.kica koja sama ne može da uplaši ni rođenu mačku a kamoli nekog čoveka, međutim budala umislila da je pravi Srbin i ultradesničar i vlasna ga familija finansira i pujda sa njegovih par ćelavih kerova na sve slobodomisleće u Srbiji.

    1. Bravo, ovakvih sendvicarskih lelemuda uz to i nepismenih ima pun brlog, moracemo da razjurimo taj brlog i da konacno od ove drzave koja je pretvorena u MAFIJOKRATIJU, dovedemo u red. A ovu klovninu Misu Vacica uterati u neki rudnik da se bavi pravim i korisnim poslom naravno pre toga da bude „lustriran“ po svim propisima ( od oficirskog dlana do spica u debelu guzicinu ) vise puta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.