Na Kosovu više glasača nego stanovnika

Ostavite komentar


  1. Kada krenu na glasanje kombijima iz Nemačke i Švajcarske i Putevi Srbije mogu da profitiraju.Može Danas da istraži i zašto se datum izbora pomera sa 18. n 11. jun da se ne bi poklopio sa datumom izbora u Albaniji. Slučajno?

  2. Video Tači od Vučića, a Vučić video od Mila kako se to radi sa nepostojećim glasovima. I tako u krug, a naroda sve manje i manje. Treba tu ekipu rasterati. Ako se ovako nastavi Srbija će biti naseljena narodima nasmejanih i raznobojnih lica.

  3. Nama Srbima niko ne treba posto smo ih mi "povecali" na 2,5mil.Na tkzv.Kosovu po njihovom popisu ima ih 1,57 mil!!!

  4. A ko je to i kako utvrdio da na Kosovu ima 1.7 miliona Albanaca? Popis? Ako ih ima toliko onda je takodje pitanje koliko je njih u stvari sa ispravnim drzavljanstvom a ne ilegalno doseljenih iz Albanije. I sto se oni uopste maju sa izborima kada su jedna velika vojna baza maskirana kao "drzava" (ala to gordo zvuci)

  5. Тешко да их има више од милион. Процену може урадити и лаик, бројећи кровове кућа видљиве на сателитским снимцима Гугл Земље или из јавних података о томе колико се утроши брашна и колико се векни хлеба испече. Још у време социјалистичке Југославије они су се на "пописима становништва" пријављивали и у Македонији и на КиМ, а сам Бог зна колико их је долазило из Албаније да се попише, пошто су они контролисали границу. Оне који су се пре много деценија отселили у западну Европу и Америку броје као да су стално настањени на КиМ, а умрле никад не пријављују.

  6. Na osnovu čega se formira birački spisak u opštinama : Preševo, Bujanovac i Medveđa kada šiptari nedaju da se izvrši popis stanovništva u ovim opštinama? Verovatno su i na KiM primenili tu taktiku da imaju birača koliko im treba u određenom trenutku. Jer ako se uzme u obzir broj stanovnika od 1.700.000 to znači da su trećina stanovnika (imajući u vidu da je veliki broj maloletne dece) bez glasačkog prava. Onda znači na spisku treba biti oko 1.250.000.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.