Na lokalnim izborima u Kladovu učestvuje i Grupa građana “Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović“ 1Foto: J. B. K.

Nakon Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Vlaške narodne stranke, u izbornu trku za lokalni parlament u Kladovu uključila se i Grupa građana “Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović“ . Listu ove grupe građana sa 28 kandidata za odbornike u Skupštini opštine Kladovo potvrdila je Opštinska izborna komisija.

Na glasačkom listiću za predstojeće lokalne izbore u Kladovu pod rednim brojem 4. biće Grupa građana “Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović”. Prvi na listi je specijalista opšte hirurgije, dr Borislav Petrović, a kandidati za odbornike u kladovskom lokalnom parlamentu su lekari, inženjeri, profesori, ekonomisti, preduzetnici, zanatlije, poljoprivrednici, penzioneri.

Na listi od 28 kandidata za opštinske odbornike je i devet žena, a listu su svojim potpisima podržala 344 birača.

Opštinska izborna komisija Kladovo do sada je, računajući i ovu grupu građana, potvrdila četiri izborne liste sa ukupno 94 kandidata za odbornike.

Pune odnosno liste sa 28 kandidata za odbornike predale su i potvrđene Srpskoj naprednoj stranci, Socijalističkoj partiji Srbije i Grupi građana “Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović“ dok je na listi Vlaška narodna stranka “Dr Dragiša Kostandinović Trajan” deset kandidata za odbornike.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari