Na prijemu kod Čen Bo i Vučić i Nikolić, ali na distanci

Ostavite komentar


  1. PITAM G. ČEN BO DA LI JOJ JE POZNAZO KOLIKO NOVCA NA TAJNIM RAČUNIMA U KINESKIM BANKAMA I ZLATA IMA AV.

  2. И? Ово је вест дана! У чему је трик да би се оваква небитна ситуација објављивала уопште?

  3. Mislim da je ne bitno ko gde stoji, a to da su na distanci grdno grešite, to su vaše želje i ništa više.

  4. Proklinje dan kada je bacio lopatu,
    Ovako živi u senci,dogovora ona dva radikala.Sve je sam skuvao sada kusa jer je preplaćen izmišljenim radnim mestom.

  5. Pitam Miles od Milesa odakle mu saznanje da Vučić poseduje račune u kineskim bankama i to novcu i u zlatnim podlogama, jeli to njemu došapnuo neki njegov kineski insajder ili su to opet neka Marinikina saznanja također od nekog kineskog insajdera. Mislim da bi javnost trebala da bude upoznata sa tim tvojim saznanjem.

  6. Toma, odavno namiren! O trošku nas,poreskih obveznika, živi kao plemić. Umesto da se bavite tom ,blago rečeno, anomalijom, vi se bavite rastojanjem njega i Vučića.

  7. Hm . . . da nije “ odlazak “ kineske ambasadorke Cen Bo povezean sa NESTANKOM njenog ministra Inostranih Poslova ( nestalog vec mesecima a i zvanicno smenjenog sa polozaja ukazom “ brata Xi – a “ ) Cin Gang – a . Sve u svemu “ preCednik “ ( i ekipa ) su prilicno neopezno pojavljuju na “ oprostajnoj “ ceremoniji koja moze biti bas i “ oprostajna “ za ambasadorku . A da se ne zaboravi njena uloga u ODBIJANJU kineskih banaka da reprogramiraju DUG R . Srbije !

  8. @ Rale
    I šta bi bilo kada bi javnost bila upoznata o tim navodnim računima
    Da se ne bi probudila tužiteljka Dolovac da krene da radi svoj posao, pa imala je prilike sa desetinama afera, zašto bi ovde reagovala
    Pravite se naivni da bi takav podatak, čak i i istinit, bilo šta pomerio u ovoj zemlji

  9. Pa dokle? Može li iko da objasni šta za Srbiju radi Nikolić,koliko plaćamo njegov “rad” i dokle ćemo?

  10. @bora
    Da plaćamo samo tomu bilo bi nam lakše. Plaćamo celu njegovu službu i sve troškove. Niko ne zna koliko ljudi rade u toj
    Kancelariji za kinu i rusiju i koliko su njihove plate i sta uopšte oni rade.

  11. @Milorad
    Srbija je deo našeg ogranka njihovog „novog svilenog puta“ od Soluna do Pešte, luku u Solunu su već kupili. Odatle i gradnja pruge i autoputa, sa velikim kreditom kineske državne banke, dakle velikim dugom.
    U Crnoj Gori isto sa lukom Bar i autoputem: nisu mogli da odplate kredit pa ih je u poslednjem trenutku spasio Brisel, inače objekat prelazi po kineskom ugovoru u vlasništvo Kine i to na 99godina… što se Bangladešu sa lukom Hambantota već desilo.
    Kinezima ide i naš ugalj i bakar i zlato…

  12. Кад кинези наплате део дуга одузимањем наше територије (источне Србије на пример), биће јој Србија друга кућа. Као олбрајтова и кларк, што су штрпнули косовске руднике. Да убију штету.

  13. Rale svi znamo da je tvoj „vrhovni“ opljackao drzavu.. te pare moraju da se sklone negde. Dakle ili su u kini ili u rusiji.

  14. Pa Nikolic se verovatno boji „monstruma“kog je stvorio,on je bio neka nada srpskom narodu ali zarad svog uzitka „prodao“ je drzavu predavsi je u ruke AV. Njemu ni sada nije lose,neznam dali se nekada zapita sta je uradio svom narodu?

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.