Nаčelnik Policijske uprаve u Čаčku: Hrkalović nije komandovala stanicom u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Ako nije komandovala zašto je predvodila odbranu policijske stanice, tačnije bila prva ispred svih drugih policajaca, ako je samo „došlа dа (im) pruži podršku“?

  2. Molim za objašnjenje. Komandir policijske stanice u Srbiji pominje neki presedan u civilizovanom svetu?
    Da li ta njegova rečenica spada pod običan ili crni humor?

  3. Samo upućivanje pomenute gospođice u Vašu Policijsku upravu gospodine načelniče ja tumačim kao nepoverenje vrha policije u Vaše, i Vaših službenika, sposobnosti da uspostavite valjani red u zoni odgovornosti, a u skladu sa pozitivnim zakonima i pravilima. To da li je ona direktno ili posredno komandovala ili delila sugestije je irelevantno. Njenim prisustvom svi vi ste omalovaženi, a vaše sposobnosti podcenjene. Ja sam ubeđen da Vi lično, kao i svi Vaši službenici to u podsvesti tako rezonujete. Druga je stvar (donekle, ljudski razumljiva) što to javno ne smete da kažete. I na kraju, bolje je bilo da se niste oglašavali nikakvim saopštenjem jer bi na taj način bar koliko, toliko, sačuvali dostojanstvo profesije uopšte.

    1. Apsolutno se slažem sa Vama! Bolje da se nisu ni oglašavali! Ali me mnogo nervira što smatraju da smo baš toliko glupi i mažu nam oči kojekakvim izgovorima…..tužno!

  4. Uvukla uniformu u trenerku i bešnjela. Prva ljubav zaborava nema.
    Pozdrav od bojne iz johanezburga

  5. Ja sam ubeđen da je ona došla u kontrolu,pre svega da im pregleda pištolje,dali su čisti i spremni da dejstvuju,nadam se da je otišla zadovoljena onim što je videla i doživele u prelepim Lučanima,Šumadinci su to.

  6. A sta ste vi druze Cacanine trazili na radnom mestu komandovanja policijom u Lucanima na dan izbora ? Citajuci vase i rebiceve izjave ocekujem da krivicne prijave stignu Dr Stefanovicu kao nalogodavcu, Dijani Hrkalovicu, vama narocito i Rebicu. Vi sirite lazi po medijima u nameri da zataskate drzavni skandal zloupotrebe policije i drzavnih resursa u cilju kradje i podvale na opstinskim izborima u Lucanima. Krivicne prijave ocekujem od ljudi koji su bili svedoci atentata na drzavu od (kako se iz dana u dan ispostavlja) paradrzavnih sluzbenika.

  7. Politika ni u kom obliku ne sme da se meša, daje instrukcije ili podršku („podršku“)………….., u profesiju. Bilo koju, a pogotovo u policiju. Profesionalci koji su propisno obučeni, znaju u prste svoj posao, nadležnosti, ovlašćenja,…….raspolažu propisanim resursima u personalnom i materijalnom smislu moraju, svojom svešću, autoritetom, nezavisnošću, visokim moralom, odgovornošću prema funkciji koju obavljaju, da spreče svim snagama upliv i prodor i najmenjeg oblika politike u svoj posao kako bi sačuvali integritet i nedodirljivost te iste profesije. Ako za to nisu sposobni i „nemaju petlju“ onda i ne trebaju prihvatati takav posao. Najkraće: Profesija – profesionalcima, a politika – političarima. Jedno s drugim – N I K A K O!!!

  8. Nismo ni očekivali da ćeš reći nešto drugačije. Nego, meni ovo deluje da si ti nesposoban za taj posao pa su ti poslali nekog veoma iskusnog da te nauči poslu, ili ja grešim ?!

  9. Gospodine Darijevicu, kad ste komandovali situacijom,zasto ne zaustaviste ni jedno vozilo bez registarskih tablica? Zar to nije prekrsaj koji se kaznjava, Kazete da gospodja Krkalovic nije komandovala. Bravo. Samo je dosla da potrazi Saleta Mutavog????? Ili se ja varam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.