Nacionalni konvent o EU u otvorenom pismu upozorava na pritisak države na civilni sektor

Ostavite komentar


  1. Pa sta saljete dopise mizantropima, posaljite to pismo Evropskom Parlamentu. Halo , jarani ?

  2. Ko ste vi da dajete pridike, savete ili pretite drzavi Srbiji koja je fizicki i kulturoloski centralni deo Evrope vec milenijumima ? Imate neke dugacke nazive da izgleda kao neka ozbiljna institucija a ustvari tamo sedi par osoba odabranih od Nato i stranih sluzbi da prosledjuju ono sto im je dostavljeno i za to klepaju lovu od tih stranih sluzbi za subverzivno delovanje i kocenje Srbije. Upamtite – Srbiju nikada necete ni zaustaviti ni poraziti ni promeniti nasu Svetosavsku misiju i pobednicki mentalitet. Pre ce neokolonijalno udruzenje EU nestati nego sto cemo sa fasistima i neokolonijalistima praviti paktove i prijateljstva. Nato ce se urusiti a sa njim i sve ove vestacke lazne marionetske poludrzavice koje su od nastanka sveta i roda Srbija.

  3. Još se sećam onih najava da će biti neke velike istrage izbora, pa se prizivalo strano mešanje od strane opozicije. Na kraju sve to se pokazalo impotentno. A da ne komentarišem sad tek ovaj Nacionalni konvent.

  4. Jako je dobro da se NK oglasio o strahovladi, bezakonju i gusenju demokratskih prava u Srbiji.
    Cestitam.
    A osobi iz komentara koja se predstavlja kao „vrhovni bog“ (!?) porucujem da je na delu lagana fasizacija Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.