NADA: Zabraniti festival „Miredita, dobar dan“ jer je štetan po interese Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovaj Miloš Jovanović me uopšte ne iznenađuje. Tačno je ono, što se i očekivalo. Desničar, školovan u inostranstvu, u skupom odelu.

  2. Milose, ti intelektualac!
    Tvoj nacizam prevazilazi granice podnosljivog!

  3. E moj batice, zašto si išao na Sorbonu, kad ništa osim pukog populizma ne znaš…

  4. Najdraži su mi političari koji nešto zabranjuju…
    Sreća da nije na vlasti, pa se njegova ne računa. Profesore, gde je tu demokratija, a stranka Vam se tako zove?!

  5. Njega treba zabraniti. Primitivac ostaje primitivac kakve god skole zavrsio.

  6. Наравно да нам не треба! Где је крај нашем полтронству на своју штету? Или треба да “ фурамо” идеју: Ми смо свет, све разумемо и прихватамо! “Супер је”! Свака глупост која се негде појави, а још је и против нас…

  7. Vecu i nepopravljivu stetu Srbiji je napravio DSS sa Kostunicom. Jovanovic, samo nastavlja urnisanje naroda Srbije nacionalistickim istupima koji su na granici fasizma.

  8. Šešelj sa belom kragnom. Kad tako izjavljuje, šta li tek misli. Još jedan dokaz da akademska titula ne znači da čovek ne može biti ekstremni nacionalista, rigidni desničar, skučenih pogleda. Gebels je imao dva doktorata.

  9. Ne sećam se da je bilo ovoliko kritika,na zabranu svega, što je rusko,od strane tzv.demokratskog,civilizovanog sveta. Odavno je vreme da se brane srpski nacionalni interesi. Ovaj čovek bi mogao biti taj!

  10. Svi vi koji napadate Milosa junaka, prvo osudite i napadnute totalitarnu zabranu ruskih i drugih medija u NATO zemljama.

  11. E, pa neki bi hteli da učine nevidljivim kulturu Albanaca sa Kosova i onda se čude „“secesiji i tobože brane interese Srbije. Pa zar nije interes Srbije trebalo da bude da se čuju glasovi svih njenih stanovnika.

  12. Dečko je u pravu svidjalo se to nekom ili ne ali je tužno što pola ovde komentara je od kvazi Srba ( najgori sloj) koji tripuju da su IN…..na njihovom jeziku

  13. Nije problem za Srbiju utrkivanje ko ce jace i glasnije biti protiv sankcija Putinu,ko glasnije protiv Kosova,Hrvatske,C.Gore,Bosne..golemi problem je sto “ trziste“ glasova to trazi..e onda je to jadno i zalosno po ljudski um…

  14. Potpisujem. Covek uvek pogadja u metu, i kad napada Vucica i kad napada opoziciju i NVO i ostale placenike. Bravo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.