Najavljen performans ispred ambasade Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Samo pametno i polako. Rec sece gore od sablje. Nas covek ce vam pre oprostiti samar nego ruznu rec. Cela ova ujdurma Mila i ACE Sabina skuvana je u jednoj kuhinji. Kad nisu mogli autobusima prevesti hiljade jadnika da „daju spontanu podrsku“ Aci srbinu On odustaje od posete severu CG. Vrh Crnogorske Mitropolije ocigledno nije dao Aci blagoslov da moze manipulisati Srbima u CG. Milo momentalno mora da se bavi drugim stvarima. Da ne zavrsi u Spuzu. Kad se resi opasnog bankara koji preti da ga unisti, onda ce se vratiti i srpskom pitanju. Izgleda da su mu potrebni i srpski glasovi na sledecim izborima. Videcemo. Samo molim Srbe da ne vredjaju Crnogorce. Znamo koliko smo Srba izgubili kad su dva brata isla u razlicite crkve.

  2. Jel to onaj izdanak pravnog fakulteta, sa genijalnim idejama o ukidanju Zakona o restituciji crkvene imovine? I Da se pod izgovorom “jednakosti” ukine i Zakon o restiticiji za gradjane? Pa ova sharada sa jednim crnogorskim zakonom, zaista je okupila genijalce svih dimenzija i sa svih meridijana. Jako interesantno, i sabavno, ali samo se za koji dan ipak vratimo osnovnim temama; da (jos uvek) disemo najgori vazduh, gori nego i u Pekingu. Da socijalisticki direktori i dalje koriste monopole i da nas svakodnevno pljackaju. Da nemamo slobodu medija. Da nemamo slobodu izbora. Da je neophodno suociti se sa prosloscu, bez cega nam nema normalne buducnosti.

    1. Samo jedna mala konstatacija, u pitanju su komunoradikalski direktori. Sve ostalo je na mestu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.