Najavljena svakodnevna okupljanja na Terazijama

Nastavljen "rat" Jeremićevih pristalica i vlasnika lista Informer Dragana Vučićevića

Ostavite komentar


  1. sad od toliku guzve sa politikom nemas ni gde da prosetam po ovom lepo vremenu …

  2. Da li je gospodin Legija OK ili nije – pitanje za Vucicevica. Jedan dan je OK, a sutra nije. Kada je ubio Djindjica – patriot, kada neki njegov vojnik bude u blizini IFOMEA zlocinac. Saberi se malo i stavi na naslovnu stranu Zoranu bez sminke.

  3. Ovo je cisto izivljavanje nad ljudima koji tamo rade! Pa nisu svi oni Vucicevic. Resite to sa njim

  4. To im sigurno nece doneti pozitivne poene u kampanji.Zaista nije u redu remetiti javni red i mir,treba se posvetiti kampanji a ne pozivima na proteste i bespotrebna okupljanja.

Ostavite komentar


Politika

POKS: Povući vojnike iz misije UN 8

POKS: Povući vojnike iz misije UN

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zatražio je danas od Vlade Srbije da odmah povuče pripadnike Vojske Srbije (VS) iz međunarodne vojne misije Ujedinjenih nacija (UN) u Libanu, uz obrazloženje da je toj misiji promenjen karakter i "od mirovne je pretvorena u vojnog aktera sukoba na terenu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.