Najavljeno novo obraćanje Vučića

Ostavite komentar


  1. Vučić će, najavljuje se, 18. septembra, biti ekskluzivni gost Nacionalnog dnevnika Televizije Pink od 18.30 časova.
    Prethodno, Vučić se obratio javnosti u formi konferencije za štampu 13. septembra.
    CELA ČETIRI DANA bez obraćanja? Kako li smo preživeli?
    Živeo Oskar Obraćator.
    PS. Jedva čekam da NE gledam.

  2. Sad ce vrhovni komadant povecati borbenu gotovost svih rodova vojske i policije a mozda i vatrogasaca

  3. Koliko cujem od starijih ljudi Tito se nije obratio od 45 do 80 toliko puta ko Vucic za godinu dana. Iskreno ja kao Srpski nacionalistsa nisam sovinista ali ponosni nacionalista i izricito protiv ovakve opozicije vise ne pratim obracanja jer ne vidim svrhu i cemu sluze i nisam clan ni jedne stranke.

  4. Zasto on nevodi dnevnik, tako bi se povjesno obracao svaki dan? Za prvi posao u zivotu,
    – dobra prilika.

  5. Dokle više to njegovo msnekensko ponašanje moramo da gledamo. Bar da je neka faca nego lik za lečenje. Samo on on on. Samoljubiv a osoba željna pažnje idi bre čoveče leči s voj ego.

  6. Ovog čovu su zasvrbele nove laži i prevare, očito mora da ih podeli sa svojim vernicima, jer je starima od pre nekoliko dana već istekao rok trajanja, a i uželeo se uživanja u svom mesijanskom liku na ekranima svojih partijskih biltena. Nazdravlje ti Predsedniče, nova zamajavanja!

  7. Od bot brigade samo Dragan i Bogdana!!?Šta je to,neki štrajk,bojkot,nije stigao taze parizer?Dve crvene fale?Ljudi,mora to ozbiljnije,brže,jače,bolje

  8. Uf . . . uf . . . taj Litijum mu rusi kult licnosti ( he . . . he . . . ) i rejting pa se “ nocni kosmar “ zatrpava kako se zna i ume a lupetanje je vazan argument ovog univerzalnog “ strucnjaka . . . „

  9. Bilo bi dobro da malo odmori, da i mi predahnemo od tih njegovih obraćanja javnosti. Nije humano to što nas davi iz dana u dan.

  10. U 1 000 bezvrednih ruskih rubalja da ce nam preCednik objasniti zasto nema para sa Skolstvo ( Solak i Djiki oteli lovu ) , da nas je Solak zaduzio jos 300 miliona € , da je rekao svom detetu Danilu da se pripremi za Vojsku ( al ‘ da se prvo ozeni ) da nauci da pravi svoj krevet , da je Segej isao po lovu u Hr jer je strani placenik . I naravno spomenik cica Drazi sa iseljavanjem onog bravara sa Dedinja i onih crvenih iz Aleja na kalisu . . . bogami program za najmanje 2 sata obracanja na tom opozicionom mediju kakav je Zeljkov Pink !

  11. Jao, nemoj više ako Boga znaš!
    Opet će da istovari na nas gomilu laži tek da ogadi veče!
    A možda će da objavi da je uhapsio svog dobrog pajtaša Radoičića?
    Što se tiče Kosova, kako je sejao, tako sada žanje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.