Nemački mediji: Najnoviji primer za beogradsku „politiku ljuljaške“

Ostavite komentar


  1. Vučićeva politika dovela nas je do toga da nas Zapad opet posmatra kao loše momke. Zaluđeni narod mu aplaudira i izvesno je da ćemo opet proći kroz ono što smo prošli sa Miloševićem, nismo ništa iz toga naučili pa ćemo opet dobiti priliku da obnovimo gradivo.

  2. Sve je u potpunosti tačno. Ova vlast koju predvodi radikalni rusofil Vučić uvodi Srbiju u višedecenijsku kataklizmu zarad nepostojeće ljubavi i tragične vezanosti za, od čitavog demokratskog sveta proglašenog Pariju, Putinovsku Rusiju. Najveći problem je što svi mi svesni sve tragike ove politike ćutimo i time i sami kupamo grob za buduću rusku guberniju. Jedinu u Evropii i svetu! Sramota.

  3. Da, Srbija vodi politiku saradnje i dobrih odnosa sa čitavim svetom, ne samo sa „četiri svete stolice“. A, ako EU silom spreči isporuku gasa Srbiji preko svojih zemalja članica, Bože moj, i za to postoje medjunarodni sudovi i zakonski okviri koje, valjda, poštuje čitav savremeni svet, pa tako i Evropska unija.

  4. Најбољи су ови, што би да их запад воли…..о благи боже.

  5. Zapad da nas je hteo u EU to bi ucinio davno, pre Bugarske i Rumunije jer smo bili daleko spremniji od njih. Samo budale i totalne neznalice se i dalje nadaju EU.

  6. @Miki

    Pre ulaska Bugarske i Rumunije smo imali Slobu, takodje sa tajnom ruskom zaledjinom, sto se vidi tek danas. I onda, ko je budala i neznalica?

  7. Meni nije stalo da me voli neko iz EU, ili da me neko negde primi. Ja hoću da se u mojoj zemlji pošteno radi i od rada pošteno živi. Da kriminalci budu po zatvorima a ne u ministarstvima, skupštini, na vlasti gradova ili na Andrićevom vencu. Da se siledžijama kaže stop, a ubice javno označe kao takve.
    Hoću da vlada zakon a posebno pravda, a ne neki sociopata i njegov brat, i svako ko hoće da im bespogovorno služi.
    Zamislite, kakva nula moraš biti da služiš takvim bolesnicima, za 50 ili 100 hiljada?

  8. Sve je moguće i ne znamo što nas čeka. Ne pita se novinar bez razloga kako će se u Srbiju dopremati ruski gas ako Bugari zatvore ventil i druge članice EU. Naš narod kaže: „važniji je komšija od brata“, trebali bi i političari o toj narodnoj mudrosti razmisliti.

  9. A šta vi hoćete pa jel loše biti neutralan i da vi kako svirate da mi igramo jel to demokratija alo

  10. Kod evrope i nata i Amerike je dogovorimo se al biće kako Amerika kaže e jbg ovaj put hvala bogu neće ići

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.