„Najveća osveta Zoranu Đinđiću“: Pajtić o SNS kampanji „Srbija ne sme da stane“

Ostavite komentar


  1. Ma ti si najveća bruka za Zorana Djindjića a osvete ne postoji ako nisi znao Pajtiću.

  2. Djindjiceve ideje se danas sprovode, Srbija bez nezaposlenih,ekonomija u stalnom porastu.

  3. Nepominji pokojnog premijera vi koji nista niste uradili za njega ni ulicu mu niste dali

  4. Moram odmah da naglasi, da smatram aleksandra vucica za nesto veoma, veoma lose. Sns i sps su jako lose pojave, ali… kad vidim pajtica ne mogu da zaboravim njegove lazi obmane i lopovluke. Eno je prazna zgrada razvojne banke Vojvodine da nas podseca na to.

  5. Vlast nema ni malo morala.Stalno laganje,prekrajanje i pogrešno,tendenciozno tumačenje bliže i dalje istorije,podmetanje,blaćenje i falsikovanja su svakodnevnica.Većeg pokvarenjaka i nemoralnijeg čoveka od Vučića,Srbija nije mogla ni da sanja.Štetu i zlo koje je na taj način naneo su nepopravljivi.Masovna i stalna zloupotreba svih medija u tu svrhu,je nikada zabeležena u istoriji.Pod takvim uticajem je izmenjena i svest i karakter mase ljudi,a nadolazeće generacije su postale surove,nemoralne i izgubljene.Za ovakvo zlo proisteklo iz Vučićeve SNS vlasti,ne postoji adekvatan izraz.Ispuniće mu se želja da uđe u istoriju,ali kao najnegativnija ličnost.

  6. Postovani Tika probudite se nema nezaposlenih to kaze vlast a koliko je ljudi napustilo srbiju kazu neki izvori preko 500000 od dolaska ove vlasti, pa kada tako gledate onda nije ni cudo sto nema nezaposlenosti zar ne. Blago vama, Napredno. Ziveli

  7. Ovi preuzimaju ali ja ne vidim da je recimo Ruzica Djindjic ili neko od njegove dece prokomentarisalo bilo sta?

  8. Djindjic je do kraja zivota bio predsednik DS-a, sada bi ta stranka morala da podnese krivicnu prijavu protiv SNS i Vucica za kradju intelektualne svojine.

  9. Mila, da li znaš gde je bulevar, a ne ulica Zorana Đinđića? Taj isti tvoj faraon je skidao tablu sa Zoranovim imenom i kačio tablu zlikovca Mladića. Pitaj nekog glupi je Bote.

  10. Kad god se oglasi Pajtić uvek se setim kako je u Skupštini glasao u ime Nede Arnercic koja je tada bila u Turskoj, u Bodrumu. Pritisnuo njen taster za glasanje iako ona nije bila tu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.