Najveći domet sastanka opozicije – dogovor o nenapadanju

Kako sagovornici Danasa vide sastanak predstavnika opozicije u sedištu SDS

Ostavite komentar


  1. ODGOVORNOST ?
    Da li u srbiji postoji politicar ,kojem politka nije sredstvo ZA ENORMNO BOGACENJE ?

  2. napadati danasnju opoziciju je prelako. Uzasno su me razocarali dok su bili na vlasti, ali na vlasti imamo one koji su unistili zemlju 90-ih i sada je temeljno unistavaju, istina rata nema.
    zakljucak, manimo se kritikovanja opozicije

  3. Da li ce napadati Canka, Cedu, radikale? Da li svoje koalicione partnere Dacica, Krkobabica, Palmu, Marijana Risticevica, Vuka Draskovica, Dinkica? Da li svoje bliske saradnike i prijatelje Marka Djurisica, Gocu Comic, dr Jelenu Trivan, dr Aleksandra Sapica, Anu Hrustvanovic, Gorana Vesica? Kako napraviti razliku? Ko je opozicija, ko je „opozicija“, ko je vlast, i ko to sve odredjuje?

  4. Milivojević pita da li opozicija koja je bojkotovala „izbore“ priznaje nelegalne i nelegitimne izbore? A sam kaže da za vlast nije glasalo 61,2% gradjana, što znači da prihvata rezultate ovih „izbora“. Zašto nisu pozvani Čeda, Šešelj, Goca Čomić… ? Nadam se da se šalio pošto mu je ceo tekst šaljiv i podsmešljiv. Očekuje odgovore opozicije o… svemu. Na kojim medijima? Politikolog je izgleda „shvatio“ da nam je opozicija najveći problem a ne AV koji je progutao državu. I, molim vas, dokle više Klačar? Njegovi dometi su  skromni a motivacija upitna!

    1. Ma kakva vlast i opozicija,narod se pita,onih 62% neglasaca i onih ne znam koliko posto koji su morali da glasaju,ili to hteli.Ali avaj,izgleda da je nasem narodu dobro,uziva u blagostanju svake vrste.Bravo rode moj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.