Najviše šansi da Brnabić ostane premijer

Ostavite komentar


  1. Zar je zaista bitno ko će biti fikus u premijerskoj kancelariji? Svi znamo ko u ovoj zemlji odlučuje o svemu.

    1. Fikus jeste ali ona je postala „pomahnitali fikus“ ( tako ju je definisao karikaturista Petricic) u odbrani lika i dela vodjinog. To treba nagraditi.

      1. Zasto komentatori imaju potebu da iako svi znamo da se javljaju iz Beograda pored svog imena dopisu iz koje se drzave navodno javljaju pa to je smejurija . Valjda de ne budu otkriveni , smejurija , obicno je to navodno iz Sviss, pa Sviden, pa Hamburg, pa Gastarbajter dojcland pa samo jos nije bio Cile ili Burkina Faso ……………………

  2. Sad mi je mnogo lakše !! Nisam noćas oka sklopio brinući da li će Brnabić ostati premijer . Pomislih… šta ako bude premijer Vučević , a on tužio Vučića? Pa reko , Vučiću se , onda crno piše . Jer sa premijerskoga mesta bi mogao da ga skroz „strmopizdi“ što bi rek’o gosim Basara Svetislav .

  3. Ne znam cime je ova osoba zasluzila toliki polozaj osim sto je oportuna i slusa!

  4. Poslusna je i potpisace sve sto joj pantokrator naredi, a imajuci u vidu koliko je narod mrzi imace na koga da svale krivicu oko Kosova. Nesto kao mit o prokletoj Jerini.

  5. Mora da bude koncizna u objasnjavu bilo cega . Pozeljno je da se sve kaze ali kratko i jasno .

  6. Ko zna? Možda se Ana popravi u novom mandatu, stekne malo samopouzdanja, počne sklapati smislene rečenice…

  7. Ana Brnabic koja je po svako svoje misljenje odlazila kod njenog sefa kako ga je oslovljava, nije prava osoba za funkciju PREMIJERKE.Srbiji na vaznim funkcijama trebaju osobe koje imaju svoje JA a nikako lutke na koncu kao sto je na zalost ona a bilo bi nam drago da gresimo.Podrzavali smo je moji prijatelji i ja prvi put kada je bila kandidatkinja za navedenu funkciju i nije nas zanimalo njeno seksualno opredeljenje, ali je postala veliko razocarenje kada je postala clanica SNS-a i kada je pokazala da je samo zaljubljenica u udobnu fotelju i zbog toga branila interese stranke u kojoj je postala clanica i da nije PREMIJERKA svih u Srbiji sto je zalosno i zato ovaj put ne podrzavamo njen izbor za navedenu funkciju jer Srbija ima puno obrazovanijih i sposobnijih od nje koji bi navedenu funkciju obavljali daleko uspesnije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.