Gavrilović: Nakon ove vlasti ostaće pustoš, veća nego posle rata

Potpredsednik DS govori za Danas povodom godišnjice stranke

Ostavite komentar


  1. Ponos je Demokratska stranka ove Srbije.Kada se spominje treba veliko postovanje njenim osnivacima.

  2. Pobedice Vucic ,ubedljivo.Tuzno je Bake ,Deke ,Tate i Mame vole Vucica ,unucadi i sinovi radjaju se po australiji ,nemackoj i drugim zemljama ovoga sveta

  3. Ostaće jedino pustoš u džepovima tajkuna, koji se nisu mogli tako lako obogatiti dok su njihovi drugari bili na vlasti.

  4. Od Timoka do Morave sve su prazne fabricke hale Djervin, Leda, Ktk, Fep, Megaplast, Zlatara,Nata Dugosevic. A prazni su i gradovi i sela vise kuca nego stanovnika.Proverite ako neverujete.

  5. On i ostali iz sadasnje opozicije su unistili DS.Zbog vlastitog naroda ili svog interesa. To bi bilo pravo pitanje za mnoge demokrate koji sada pricaju iste price, a bez ikakvog plana i programa. Zalosno je sto im se sve zasniva po pljuvanju ove vlasti, koja je takva kakva je.Vecina ljudi ne guta tu pricu. Posle Djindjica im je samo borba za vlast bila u glavi, i naravno nista nisu uradili. Zato su bivse strukture i dosle ponovo na celo zemlje.

  6. Malke si ga Preterao Gavrilovicu
    Prica Pred Izbore ovi su loši vi ste Dobri
    Vi ste ti koji niste ništa uradili
    Da Krenemo redom
    Jedva 30 Km Pruge
    A o Putevima da i ne Pricamo kolko je Asfaltirano u vaše Vreme
    Više je Fabrika Zatvoreno nego Otvoreno
    Investitora nije ni bilo na Vidiku
    Bezali su od Vas
    Bolnice da ne Spominjemo
    Posao samo Nada neka
    Plate Penzije sve Minimalno
    Zar nije malo Licemerno sa vaše Strane

  7. Gavrilović je odličan. Dobro je da se DS rešio raznih Tadićevih pulena. Sa ovakvim ljudima će biti nešto od DS-a.

  8. Za većinu život u Srbiji počinje 2000. godine , a prvih 10 godina vladavine ove iste bagrem niko ne pominje. Šta su nam uradili za tih 10-11 godina nije nam uradio ni jedan okopator , sada kao izgrađuu Srbiju izbore se za naš život.

  9. Stranka je ociscena od vlastoljubaca. Svi koji su zeleli samo funkciju, bez ideologije, su otisli. Zato ljudima koji su ostali dosledni, i nisu se priklonili novoj vlasti, treba odati priznanje

  10. Ova vlast gradi digla je Srbiju usvim segmentima Srbija je neprepoznatljiva u udnosu na vase doba kad je narod bio na ivuci egzistencije to narod zna i sva realna istrazivanja pokazuju da Vucic dobiva preko 75% glasova

  11. Samo vas da ne vidimo više. Koliko je samo bilo viška u državnim službama. Sve ste napunili, sedelo se po dve stolice za stolom. A fabrika je bilo u tragovima. Ovi glupi kako ih vi pametni zovete to rešiše i jo otvoriše fabrika za koje nemamo dovoljno voljnih da nešto rade. Samo nas vi ostavite na miru. daleko vam lepa kuća.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.