Zašto Vučićeva vlast ćuti i ne osuđuje napade Izraela na baze UN u Libanu gde se nalaze i 182 vojnika Srbije?

Ostavite komentar


  1. Ćutnja Vučićeve vlasti o napadima Izraela na baze UN u Libanu, gde se nalaze srpski vojnici, može biti rezultat nekoliko faktora. Prvo, vlast možda želi da izbegne dodatne tenzije u međunarodnim odnosima ili da ne naruši veze sa ključnim partnerima. Drugo, situacija u Libanu može biti kompleksna, a vlast može smatrati da je najbolje ostati neutralna. Treće, nedostatak javne reakcije može biti i rezultat strateškog pristupa prema miru i stabilnosti, s obzirom na potencijalne posledice za srpske vojnike na terenu.

  2. briga njega( njih) za „svoj“ narod! Mada, veliko je pitanje da li je on „naš“?? Ili nije uopšte pitanje!!!! Samo mali osvrt na proteklih tridesetak godina i sve je jasno. A i poznat je kao „veliki“ ratnik sa „ratišta“ na Novom Beogradu za vreme NATO agresije *99.-te!! Kako je taj jurišao na stanove – to istorija nije zabeležila!!! A odnos prema vojnicima i vojsci uopšte je samo na nivou EPP ( propagande u ličnu korist)! Pa vi narode šaljite sinove i kćeri u vojsku da ovaj ima topovskog mesa!!!!!!

  3. Zato jer je Srbija jedna neodlucna babuskara bez planova, ideja,vizija i ne zna sta bi sa sobom uopste radila. Izgubljena u neodlucnosti.

  4. U vrhu drzave u SAD su Jevreji. Ni tamo ne sme da se prenese sta se desava niti slucajno da se kritikuje jedna drzavu.
    Srbija mora da cuti.

  5. Nema tu šta da se ćuti.
    Znamo da kukamo kako smo bombardovani gde su prekršeni svi zakoni međunarodnog prava, a sada kada neko oćigledno pljuje i po pravi u po međunardnim pravilima, Vučić misli da je mnogo pametan pa ćuti.
    On je jedan neposoban političar.

  6. Zato sto se zna da je Hezbolah na par metara od baza vojnika UN pravio svoje baze, jer su se vojnici UN pravili nevesti iako su tamo da sprece Hezbolah!Cuti se da ne bi doslo do price o tome

  7. …palestinci su siromasan narod ..jevreji obilato opskrbljeni..a i politika je poodavno postala moneta za potkusurivanje..te pohlepa nevidi pravdu i nije cudno..mozda je i oca prodo..sramota

  8. Nema nikakve „vuciceve vlasti“ . Postoji samo Vucic, koji ne sme da progovori ni rec protiv Izraela jer ima i saradnju sa nima a buduci da je Izrael protektoratom SAD, tek zbog toga ne sme ni da otvori ona usta koja inace ne zatvara.

  9. Zato što je sa Izraelom dogovorio da prizna Kosovo, kako bi mu olakšali put do veleizdaje. Sad mora da ćuti i gleda besramno divljanje i iživljavanje. Sto za jednoga! Kao nacisti u Srbiji 1941.

  10. Možda zbog izraelskih investicija u srbiji. na primer u Sr.Mitrovici, sve je pripremljeno za solarne parkovce u površini od oko 250 ha. Čije sau pare, ne znam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.