Napad na prostorije DJB

Ostavite komentar


  1. Posle onoga sto ste uradili policiji i kako ste blatili ljude po medijima uopste me i ne cudi takvo njihovo ponasanje.

  2. Ali zato je vazno da policija stalno odrzava nekakve svecanosti za decu i sl. Nikad nije objavljena statistika godisnje razjasnjenih slucajeva u odnosu na prijavljene! A i kad bi bila, sta vredi kad se desavaju ovakve stvari. Sramota!

  3. Ovo je preslikan slucaj kada su navodno bile napadnute prostorije DS-a u Krunskoj ulici. Svi dobro kasnije znamo sta je stvarno bilo, da je bila namestaljka. Tako i Sasa Radulovic valjda poucen iskustvom Bojana Pajtic zeli da napravi jos jedan skandal, pri tom optuzujuci policiju da nije uradila svoj posao.Valjda Radulovic misli da ce svoj slucaj skinuti s dnevnog reda.

  4. Mora da je neko pomslio da Radulović ima pare kada je platio porez pa ga saleću oni koje je poslao na ulicu.

  5. Očajan potez da se privuče pažnja. Niko neće na ovo nasesti, jer svi znaju na šta su sve spremni.

  6. Verovatno su došli na naplatu oni koje je oštetio kao stečajni upravnik, jer računaju kada je imao novac da plati toliki dug za porez sigurno je nešto ostalo i za njih.

  7. Ko ne vidi ili je slep ili lud.Ova vlast vodi Srbiju u haos.Botovi su samo dio tog haosa, organizovanog od SNS, koji nisu svesni sta rade, ali znaju zasto.Sistem vladanja je providan; pravi paniku, proizvodi neprijatelje, drzavne udare, svadjaj se sa susedima, a onda smiruj, upozoravaj, pozivaj na razum i izigravaj mirotvorca.Nece se ovo dobro zavrsiti, daleko se otislo.

  8. A polako nam stižu sve češća prebijanja i fizički napadi "ojađenog naroda" na kritičare vlasti. Sve to uz prigodna objašnjenja bednih botina i nereagovanje "države". Sve je isto, samo njega nema.

  9. Кажу људи из ДЈБ да је полиција одбила да направи увиђај. Изгледа да су Савамала и фантоми поставили нове стандарде у раду Нешине полиције.

  10. Botovi, patrijote i sendvičari su najveća kuga savremene Srbije. Nema pomaka ni u jednom pravcu dok su otimačina i politika jedini posao četvrtine njenih građana.

  11. Policija se ne drzi zakona i ne radi svoj posao. Da li to znaci da zivimo u anarhiji, a ne u uredjenoj pravnoj drzavi? Ko je za to odgovoran, vlast ili opozicija? Ko to svesno destabilizuje drzavu?

  12. Ako Sasa Radulovic ne duguje za porez Americi,zasto su mu polupani izlozi na kancelariji njegove stranke.?

  13. Meni je ovaj napda krajnje sumnjiv, kao da je izrežiran od strane samo DJB kako bi se Radulvić pojavio u medijima.

  14. Pa to je normalna procedura prilikom ovakvih događaja, šta je policija trebalo da uradi, da ide po ulici i zaustavlja ljude i ispituje, još kao urgencija kod policije pa gde to ima. Jel zbog jednog razbijenog izloga treba da se uvede vandredno stanje.

  15. Mangupi iz kompiluka, čuli da Radulović sprema milion dolara da plati poreski dug u SAD pa hteli da ih uzmu.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 9

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.