Napad na prostorije Dosta je bilo 1

Stranka Dosta je bilo saopštila je danas da je u noći između 23. i 24. septembra napadnuta njihova kancelarija na Paliluli (Dragoslava Popovića 11a) i da je tom prilikom razbijeno staklo, isprevrtan nameštaj, otvarani ormani i pocepano nekoliko kutija ali da ništa iz prostorija nije ukradeno.

Kako navode policija je izašla na uviđaj i uzela otiske.

„Ovo nije prvi put da se naše prostorije razbijaju. Zato ovaj vandalizam nepoznatih počinilaca treba tumačiti kao očigledan pritisak na članove Dosta je biloi građane koji nam izdaju lokale u Beogradu, ali i celoj Srbiji. Ovo je i kukavička reakcija na naš svakodnevni rad i kvalitetne inicijative u republičkoj i lokalnoj skupštini, na brojne aktivnosti naših članova koje građani prepoznaju i cene, jer se mi ozbiljno bavimo politikom“, smatraju u saopštenju Dosta je bilo.

Oni ističu da ih ovakvi postupci neće uplašiti ni pokolebati, jer kako navode svoje redove očistili su od preletača i krenuli u ozbiljnu kampanju za predstojeće izbore u Beogradu. Posdećaju da su još pre tri meseca prvi izašli sa programom „Plan u 20 tačaka za Beograd“, koji svakodnevno predstavljaju Beograđanima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari