Napeto u Novom Sadu: Žandarmerija se grupisala, građani se okupljaju 1foto: o21

Žandarmerija se u punoj opremi nalazi kod Novosadskog sajma, gde je najavljeno obraćanje predstavnika Gradske izborne komisije, ali je i udružena opozicija pozvala Novosađane da se oko 21 čas okupe ispred Master centra. Takođe, pripadnici MUP-a u punoj opremi su primećeni i unutar Sajma, javlja portal 021.

„Mi ćemo da branimo svaki glas svakog Novosađanina. Svaki kontrolor će biti do zadnjeg momenta uz svoj džak. Pozivam Novosađane da dođu između 20.30 i 21 časova kod Sajma da im saopštimo javno od naših članova biračkih odbora kakvi su rezultati u Novom Sadu“, rečeno je na konferenciji za medije Udružene opozicije.

Napeto u Novom Sadu: Žandarmerija se grupisala, građani se okupljaju 2
Foto: A. Latas

Prethodno je rečeno da je na Novosadskom sajmu zatvoren najveći logistički centar Srpske napredne stranke za kupovinu glasova.

Građani Novog Sada se okupljaju ispred Novosadskog sajma, gde uskoro treba da pristižu džakovi sa izbornim listićima sa biračkih mesta. Očekuje se obraćanje predstavnika opozicije, javlja reporter Danasa.

Napeto u Novom Sadu: Žandarmerija se grupisala, građani se okupljaju 3
foto: U. Bokić

U Novom Sadu je posle okupljanja mirno, predstavnici opozicije saopštavaju izborne rezultate, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Sva dešavanja u izbornoj noći pratite na Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari