Napeto u Novom Sadu: Žandarmerija se grupisala, građani se okupljaju

Ostavite komentar


  1. Zandrmerija glavna jedinica za obezbeđenje transporta droge kroz Srbiju

  2. Svaka čast divnim i hrabrim novosađanima. Ako negde u ovoj unesrećnoj zemlji postoji građanska svest, to je onda Novi Sad. Ulivate nadu i Beogradu i ostatku Srbije.

  3. Zašto i vaše novinare i opoziciju fasciniraju call centri SNS i spiskovi njihovih članova i glasača?

    Zato što ih opozicija nema?

    Pa, ima ih, dobijao sam po deset poruka na dan i desitine mailova mesecima unazad, iako nikada nisam dao podatke ni ZLF ni Kreni-promeni!. Zar je moguće da njihovi sponzori i kosponzori ne znaju da to je odavno prevaziđen način komunikacije sa potencijalnim biračima. Hladni automati nikada ne mogu da zamene ljubazan glas s druge strane slušalice! Treba da konačno nauče kako se komunicira sa biračkim telom!

  4. Треба промена власти У Новом Саду.За време СНС је затворено највише великих фабрика А дозвољено странцима да отворе за наше паре неке мале тржне центре.Нови Сад је уништен град у сваком смислу.

  5. Žandarmerija i MUP, protiv svog naroda?! Bravo „majstori“, a Kosovo, & Vučićevi batinaši, i mafija?! Za ovo drugo vam fali „puna borbena oprema“, ili nemate muda?! Vi ste na onoj drugoj pogrešnoj strani!

  6. Otvoreno su krali izbore. Nije to samo u Novom Sadu. Čega da se plaše? Uvežbani i u sadejstvu sa policijom, sudovima….svi su mogli da vide. Ne znam kako će se završiti ali ne sluti na dobro.

  7. …olim smrdljivi sns, ali gamad su pobedila. Tako će biti dokle god ima penzionera kojima je mozak ispran. Nova generacija klinaca će biti radikalno orijentisana i posle kurte doće murta. Jer ovaj narod bolje nije ni zaslužio. Pozicija, opozicija i „takozvana opozicija“ sve ista g… koja na zaslužuju jedno slovo na glasačkom listiću. Hvala, doviđenja i laku noć. Ne morate ugasiti svetlo, ovde je mrak već 35 godina.

  8. „Kasno je sad, kasno za sve…“! Ne vredi! Prošle vlasti su se toliko nakrale i prezadužile, da to ne može nijedna vlast da ispravi! Dugovi su prema stranim državama, koje sebi daju pravo da uzimaju svoje, makar prinudnom naplatom! U krajnjem slučaju će sve porušiti! Fabrike koje su bile naše, davno su uništene! Sada smo samo roblje u stranim firmama! Dve trećine, a možda i više, žitelja ove države, živi u siromaštvu, a ostali uživaju u bogatstvu, i neće dati to po cenu građanskog rata, a specihalne snage policije, donekle zadovoljne svojim statusom, intervenisaće kao i uvek protiv naroda! Džabe obećanja i pozicije i opozicije! Već nam je rečeno da smo prezaduženi, i da nećamo dobijati više ništa, a dugove moramo vratiti! Vlast ili opozicija će i dalje udarati kamene temeljce, za beskorisne i skupe investicije, poput velelepnog spomenika, Beograda na vodi, rekonstrukcije aerodroma, izgradnje autobuske stanice van pameti, vozova 200 na sat, Nacionalnog stadiona za „Orlove slomljenih krila, i da ne nabrajam više! „Kasno je, kasno za sve…“!

  9. Zasto zandamerija i policija ko da je ratno stanje sacuvaj boze. Na koga se ovo salje na svoju bracu i sestre. Tuga

  10. Da imamo poštenu policiju i pravisuđe, (koji će kad tad položiti račune, i odgovarati), malko morgen bi SNS pobedio „ubedljivo“! Smradovi! Izbori su SVETINjA, i bilo ko koga narod podržava, naravno bez mućki i muljanja treba da pobedi! SNS se smučuo i svojim članovima, i „simpatizerima“!

  11. Samo po zakonu kao u Francuskoj,Nemackoj ,Americi i svuda po zakonu

  12. Ne plasite se policije. Neka biju,mi trazimo pravdu. Neka se bahati okupatri, please. Zivela Srbija!!!

  13. Neznam cemu se nadamo valjda nam je jasno da jos nikad i nigde diktator nije smenjen na izborima.Za smenjivanje diktatora vaze drukciji pravila smenjivanja.

  14. Ма ајте молим вас, кога Миран Брајан и Нора Солунац да предводе. Своје џепове… Па они више сами себи не верују, а не да им неко верује.

  15. Нека, нека, …

    само ви лепо седите код куће и жалите се уз кафу, док Фирер уништава ову земљу са јединим циљем да за вјеки вјеков осигура своју власт, своју неограничену, дрско противуставну, бесрамну власт. Из страха од кривичне одговорности за своја недела.

    Он и његова Барбика: насмејана лица нациZма.

  16. Kako neko može imati ikakvog poverenja u ovakvu srpsku opoziciju koja nikad ne prihvata poraz na izborima.Za nju bi izbori korektni samo onda kad bi oni pobedili. Ne rade oni samo protiv aktuelnog režima nego i protiv države a očigledno za interese Zapada i nikako da shvate da zbog toga stalno gube izbore.

  17. Nije to nikakva žandarmerija, to je partijska policija kriminalne sekte. Nemaju građani Srbije ni svoju vojsku, ni svoju policiju, jer da imaju narod bi bio čuvan i zaštićen. Ali dobar deo tih građana voli stanje haosa, koje im obezbeđuje pristojan život uz člansku kartu. Zato je I mala verovatnoća da će doći do promena. Nema dovoljno ljudi sa čašću i obrazom. Dominira fukara koja skida gaće za smrdljivi sendvič, za jednu crvenu ili za kilogram brašna i isto toliko šećera.

  18. Mladi pametni i vresni odlaze ostace ono malo starih posteninih gradjana koji ce polako da nestanu.Ostace SNS mafijaska olos koja ce morati medjusobno da se tamani jer za drugo nisu sposobni.

  19. Cekajte bre koji predstavnici koje opozicije,?Jesam ja lud do juce ona milica lajala na sav glas protiv vlasti i udje u vladu !!!

  20. Vazno da je Brajan Brkovic i Miran Pogacar bio glavni za naoad na policiju.Dokle vise ovih koji “ brane Novi Sad“ sa sumnjivim poreklom

  21. Zandarmerija kao i policija , od 2012.god. imaju samo jedan zadatak : da cuvaju Njega i njegovog Njega.
    Za drzavu ih zabole.
    I da ne zaboravim : to jevista ona zandarmerija koja je skrsila srbski otpor i barikadu na Jarinju.A to nisu mogli ni KFOR ni siptari.
    Od tada …. sve je u rukama Njegovim.
    Nepomenik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.