„Napravio sam problem Vučiću“: Đukanović se izvinio zbog tvita o denacifikaciji Balkana

Ostavite komentar


  1. Za pocetak bi bilo dovoljno da predlozite denacifikaciju Srbije.
    Politicka,privredna, kulturna ,sportska realnost Srbije bi se promjenila iz korijena.
    Da je neofašizam ideoloska odrenica vecine vladajucih rezima u regionu je nesporna cinjenica i svima je parola , oni su fasisti,mi smo patriote.
    Smrt fasizmu sloboda narodu

  2. Bože mili, šta smo mi tebi zgrešili, kad nas uporno kažnjavaš ovakvima!?

  3. Pa ti tvoji pravite probleme, od kako vas je Šešelj i DB osnovao!

  4. samo zato sto je Vucicu napravio problem:) inace je to uredu. Ponovo smo u 90im

  5. Ne slažem se sa pojedinim komentarima da je Srbija nacistička država. Nema smisla šta se sve piše. Ispada da preko 2 miliona građana Srbije baštini nacističku ideogiju od koje je mnogo Srba stravično stradalo u WW2. Ne znam čemu takva preterivanja? A što se tiče Đukanovića, koga u osnovi cenim, ne znam šta mu bi da pošalje ovakvu poruku o denacifikaciji. Taman je dao dobru municiju onima na Balkanu da još žešće udare po Srbima.

  6. „Je li, šta ti radiš ovde?“ Samo sam hteo da vidim koliko može da razvije!““ Šta koliko može da razvije? “ Ti kao ne znaš, koliko može da razvije.“ Marš dripac jedan!“
    I ovaj misli da smo mi veverice. Kao izletelo mu. Možeš misliti. Pa oni kad se probude, uključe kompjuter i pogledaju mejl koji se dobili od gazde. Tu im je uputstvo za taj dan. Šta će da rade. Šta mogu da izjave. Gde da odu da se slikaju i gostuju. I sad kao on napravio problem gazdi. Pa ovo vec vredja inteligenciju.

  7. У нормалној земљи, писле свих гадости које би овакав облик живота изговорио, барем би од свог власника био условљен да се повуче са свих функција и са свих медија и друштвених мрежа. Кажем, у нормалној земљи.

  8. Samo je pokazao na kojem levelu funkcioniše stanje svesti u vrhu SNS-a i vlasti države.

  9. Denacifikacija Srbije, bas lepo. Hocete li prvo krenuti u vasim redovima. Mislim, „Unseren kindern die zukuft“ jasno pokazuje ko ste i sta ste. Da uskoro ocekujemo da nam „Schutzstaffel“ zakuca na vrata.

  10. Pa nije on ovo izjavio a da se nije pre konsultovao sa šefom. Ovo je bila proba. A i da se skrene tema sa ostalih stvari. Inače mi da „denacifikujemo nekog“ Na žalost denacifikovali bi nas za pola sata. Tužno ali istinito.

  11. Gospodine Đukanoviću, između ostalog napravili ste problem pojedincu koji TRENUTNO obavlja funkciju Predsednika države, i to nije fer sa Vaše strane. A ono što je mnogo veći problem je taj što ste napravili problem svim građanima Srbije koji žive ili trebaju da putuju u neku od zemalja bivše Jugoslavije.

  12. g. Djukanovicu vi nista ne radite ako g. Vucic ne aminuje, lepo je sto ste se izvinili ali bi bilo bolje da ste rekli g. Vucicu da to ipak nije primereno, mada se od izbora primecuje sve vise iskakanja na svim nivoima, sta ce nam tek doneti nove stare nacionalne TV to cemo tek da vidimo, ali se moze zamisliti, bice fantasticno, a Rijaliti na svim nivoima ce izgleda da se nastavi samim izborom g. Orlica za Predsednika Parlamenta ma fantasticno. Ziveli

  13. Covek rekao ono sto je na programu vladajuce partije! Trazili ste, gledajte! Ovi ce nazalost poceti jos jedan rat!

  14. Problem je napravljen svim građanima Srbije. I inače nas gledaju popreko, a sad tek neće imati razumevanja za naše probleme. Na nama će da vežbaju sve ono što ne mogu u Ukrajini.

  15. Toliko o tebi…..i ti si neko ko kroji i vodi sudstvo i drzavu. Slika i prilika SNS-a.

  16. Režirano, nameštaljka. Ništa nije slučajno. Samo što ste (sns), u svojim letnjim zaluđivanjima naroda, a i okoline, sada zaista preterali…

  17. Covek je bruka profesije i slika SNS kadrova svi su za PINKOVU zadrugu .oni su za sprdnju a najgore je sto se oni sprdaju sa nama.a za nagradu od Vucica ce jos dobiti ministarsku fotelju.I ovaj je jos u sudstvu i advokaturi sta radi komora Srbije i Beograda a da kod nas su sve sluzbe u vlasti Vucica

  18. Zemljace, napravio si problem svima nama, a ne samo AV. Molim te, ubuduce tri puta razmisli pa prokomentarisi nesto u nase ime.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.