Naprednjaci danas u 18 sati imaju skup na Novom Beogradu 1Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Srpska napredna stranka danas u 18 sati održava skup u „Hali sportova na Novom Beogradu. Posle Novog Sada danas i Niša juče predsednik SNS Aleksandar Vučić govoriće i pred članovima u glavnom gradu.

Danas pre podne lider SNS Aleksandar Vučić bio je u Novom Sadu gde je u hali „Spens“ održan sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine.

Kako prenose mediji, Vučić je na skupu, koji je trajao oko dva sta, pred punom halom, rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

Juče je u hali „Čair“ u Nišu takođe održan skup naprednjaka, na kojem je bio prošireni sastav IO SNS sa odborima.

Kako prenose Južne vesti iako do samog dana okupljanja nije postojala zvanična informacija o velikom naprednjačkom skupu u hali “Čair”, zbog čega je bio blokiran i jedan deo grada, lider SNS rekao je da to nije bio tajni skup, da to pišu tajkunski mediji, već da je bio sastanak sa 6.000 ljudi.

– Umirem od smeha kada vidim da neki mediji u Nišu kažu tajni sastanak. Tajni sastanak pred 6.000 ljudi. Možete da verujete za tajnu pred 6.000 ljudi. Pogledajte te tajkunske medije gde pišu tajni, neprijavljeni skup, a mi običan sastanak imamo. Sad što na našem sastanku bude 6.000 ljudi, a na nečijim šest ljudi, to je druga stvar – rekao je Vučić gostujući na televiziji Belami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari