Naprednjaci obeležili slavu, pozvali Svetu Petku da se pomoli za Srbiju (FOTO) 1foto: FoNet/Aleksandar Barda

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas svoju slavu – Svetu Petku, a ovogodišnji domaćin, član Predsedništva te partije Vladimir Đukanović poručio je da dolaze teška vremena po zemlju i pozvao narod na jedinstvo.

U teškim danima koji predstoje, jedinstvo je najpotrebnije, da branimo zemlju, rekao je Đukanović.

On je pozvao Svetu Petku da u svojim molitvama pomene Srbiju i da se „moli za našu otadžbinu“.

Niste svesni šta nam sve nadolazi. Ako ne budemo ujedinjeni, nećemo dobro proći. Molimo se za jedinstvo srpskog naroda i što snažniju Srbiju, ukazao je Đukanović.

On je dodao da mu je drago da, po broju okupljenih, vidi da se u SNS „demonstrira novi duh i što se to jedinstvo pokazuje ovde“.

Obeležavanju slave prisustvovali su i novoizabrani ministri iz te partije, a na kraju se nakratko pojavio i lider stranke Aleksandar Vučić, koji je samo rekao: „Srećna slava svima, a ja odoh po opštinskim odborima da ih iznenađujem“.

Vladimir Đukanović je istakao i da je SNS jedina stranka koja ima za zaštitnicu ženu.

A jedna žena, koja je dugo bila među viđenijim funkcionerima ove partije, nije bila u „nikad punijoj centrali SNS“. Reč je o Zorani Mihajlović, bivšoj ministarki i članici Predsedništva SNS.

Prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, ministar odbrane Miloš Vučević, ali i voditeljka Slagalice Marija Veljković.

Slavi su prisustvovali i Nikola Selaković, Aleksandar Vulin, Darija Kisić, Zoran Gajić, ministar sporta, Tomislav Momirović, Irena Vujović ali i lideri partnerske koalicije SPS-JS, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari