Naprednjaci predali listu u Sečnju, prvi na listi menadžer Nebojša Meljanac 1sečanj lista

Srpska napredna stranka prva je predala listu kandidata za opštinske izbore u Sečnju koji će se održati kad i parlamentarni, 3. aprila. Na listi su 23 kandidata a predvodi je Nebojša Meljanac, menadžer iz Sečnja.

Na drugom mestu je aktuelna predsednica Privremenog organa, Miomira Milošević, pravnica iz Jaše Tomića, a slede Milan Grubor, diplomirani ekonomista iz Krajišnika, Milivoje Andrijašević – Miki, trgovac iz Sutjeske, Dragana Marton, diplomirani ekonomista iz Neuzine, Nenad Marković, poljoprivrednik iz Jarkovca, Majda Pejčić, trgovac iz Boke, Nenad Jokanović – Okac,elektromonter iz Sečnja, Arsen Plahin, hemijski tehničar iz Jaše Tomića.

Na listi su i Marina Mudrinić, vaspitačica iz Krajišnika, Dejana Paunesku, diplomirani vaspitač iz Sutjeske, Ljiljana Katić, stručni finansijski radnik iz Jarkovca, Mladen Papić-Mikan, preduzetnik iz Sečnja, Dragan Kitanović, preduzetnik iz Jaše Tomića, Milka Karanović, medicinska sestra-tehničar iz Krajišnika, Marija Šipka – Maša, diplomirani inžinjer grafičkog dizajna iz Sutjeske, Petar Gabor, poljoprivrednik iz Boke, Miroslav Jovanović, radnik iz Konaka, Marko Rajkov, ekonomski tehničar iz Neuzine, Dragica Žebeljan, diplomirani ekonomista iz Jaše Tomića, Ivana Vukoje, medicinska sestra iz Sečnja, Natalija Tepić hemijski tehničar iz Banatske Dubice i Boris Ferenčev, student iz Šurjana.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari