Naprednjaci snimili spot podrške Vučiću da ostane na čelu stranke (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Daje čovek podršku samom sebi. Pa AV nije nikad ni nameravao da podnese ostavku na vodeće mesto u sns. Zna on šta je uradio Diplomi. Možda će promeniti nešto u Statutu da AV može uvek i u svakom trenutku da deluje u svoju korist i da blokira partijske odluke.

  2. Dakle, On koji je rekao sa ce otici sad pokrece kampanju da ne ide….

  3. Spontano organizovano, sto bi rekla Buba Morina(onaj SPS skup na Uscu radi podrske Milosevicu). Jadan AV, sad je na mukama. Izjavio da nece vise biti precednik SNS, a opet, kako da odbije molbu vernih clanova partije…

  4. Zemljo otvori se, pa nisu morali, jos nikad nije odrzao rec sto bi sad?

  5. Najtačnija rečenica: „on nas je naučio kako da ostvarujemo svoje snove“, ja bih još dodao na grbači ovog nesrećnog naroda. I tačno je da, ako bi Vučić napustio stranku, bez da ima bilo kakvu ulogu u njoj, da bi SNS izgubio prve sledeće izbore posle toga. To bi značilo kraj za sve privilegije koje imaju razni Orlići, Djurići i slični…. e zato oni sad kreću u kampanju zvanu „ostani AV-e“.

  6. Derane,budi čovek od reči bar ovaj put,pokaži da si muško i daj ostavku.

  7. A koliko košta spot moliću lepo? A decu lečimo SMS, a stari, bolesni i sami umiru od gladi, narod zbog malog duga isteruju na ulicu…..

  8. Naš narod ima za ovu priliku lepu izreku: „Ja hoću, a vi mi ne dajte“.

  9. Ni za sekund nismo poverovali da ce otici (kao sto nije ni Tadic iz DS

  10. @ Zorica
    Spot ne kosta skoro nista ( jer nista ne vredi ) . . . skoro koliko i vecernja haljina , “ prve dame “ , gospodje V . na koncertu Bocelli – a ( 1800 € ) . . .

  11. Vučić – vučević – vučičević jel ima još na temu vuč…. a jel milomir marić stvarno išamaran u budvi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.