Naprednjaci „spontano“ ispratili predsednika Vučića na dalek put

Nastavak kosovskih pregovora u SAD

Ostavite komentar


  1. Da li su mu na ispracaju poslali malo dzema i ajvara da ima sta da jede na dalekom putu.
    Kreativnost je dar od boga, samo kad bi sluzila DOBRU, a ne zlu.

  2. Za razliku od skupova opozicije ovo je zaista bila spontana podrska borbi za nase interese.

      1. Tesko. Nit Mila, nit Sapca, nit civijasa.
        Samo jedan veliki THE END. Bez HEPY ENDA.
        Ali, ipak cemo osetititi olaksanje.

    1. Vi se očigledno ne sećate tužnog ispraćaja nekadašnjeg šefa i vođe sadašnjeg Vašeg vođe kada je prvopomenuti vođa dobrovoljno odlazio u Hag, a drugopomenuti vođa lio suze krokodilske, jecao, drhturio, žalio, šmrcao, maramicu vadio. A čim je avion poleteo drugopomenuti je izdao oplakanog prvopomenutog! Mislite o tome!!!

    2. Pravnik 89
      Ti si kao pravnik?
      Koga bre zamajavaš botu nepismeni?
      Zašto dajete prostora ovim ispranim mozgovima koji tipkaju po zadatku?

  3. Odakle Vučić na Topčiderskoj zvezdi??!! Ili možda , tamo ima onaj jednosoban stančić !!!??

    1. Zato volim Dljlisa, jedini je koji ima pametan narodski odgovor na ovako glupa pitanja.

    2. Najsiromašniji Predsednik na svetu nema nikakav stančić, niti bilo kakvu drugu nepokretnost, kola pozajmljuje od brata (kad hoće da se igra “Kraljevića i Prosjaka“), a o njegovom stvarnom imovinskom stanju saznaćemo kad to više ne bude državna tajna. Jel treba da mu se besprizorni skupljaju pod prozorom kao sada Milu u CG, sa pesmom: “Otvor prozor curice malena“?

  4. Lep obicaj za uspesnost kod pravih Srba , obicaj od srca i duse , naravno ko ima ovo drugo , evo u znak toga odoh ispred vrata da prospem malo vode za nase pregovore u Beloj kuci , ali da se zna da su nam nase teritorije uvek oduzimali i to kroz vekove drugi na slicnim pregovorima, dogovorima i ostalo gde su uvek o nasoj teritoriji odlucivali drugi, sudbina Srbije i njene velicine je bila oduvek u rukama drugih drzava i uvek je bivala sve manja i manja . Mi smo osvajali ili ratom ili pregovorima posle toga ONI su oduzimali . Kolika bi Srbija danas bila da nije bilo „pregovora“ i „odluka“ kolika Srbija mala treba da bude , da nije bilo NJIH i njihovih pregovora bila bi ne velika . vec OGROMNA , sta nam uradise svi redom , zasto sebi ne oduzimaju makar parcence teritorije vec uvek Srbiji i samo Srbiji .

    1. malo si polupao loncice,u ovom zadnjem ratu koju su vodili Milosevic i radikali,Srbija je izgubila sve ratove i dio svoje teritorije,nije nista dobila. a sada ovi isti koji su te ratove izgubili idu na pregovore samo da to ovjere. tako da nismo nista dobili ratom vec izgubili i priznali cak kapitulaciju Kosova,kako rece i sam Vucic,a pri tom optuzujuci neke druge za to zaboravljajuci da je i sam ucestvovao u tom.

    2. Jeste Cicka, recimo kada nam je onaj pokvareni Mijamoto Musasi oduzeo Okinavu, pa kada nam je kvarni Franc Jozef oduzeo Ljubljanu a sta tek reci o pokvarenim Bugarima koji nam otese Sofiju i Crno more. Za to vase stanje ipak postoje i lekovi i terapeuti , samo treba biti uporan, ma po cenu elektrosokova.

      1. Sta da se odgovori osobi koja ne poznaje svoju sopstvenu istoriju a u stanju je jos i da napise ovakav komentar . Sta da se odgovori osobi koja je opsednuta samo jednom stvari a to je Cicka .

  5. Iskreno, ja sam Vucicev odlazak u Ameriku dozivela kao ispracaj u rat.Nece mu biti lako.

    1. Eeee Roso . . . nece biti mu “ lako “ . . . ali utesice se kupovinom skupih patika , skupih vina ili preskupih odela ( racun mi placamo ) , odlaskom na Tenis US Open ( kad Nole pobedjuje zivot je vise nego lep ) . . . dok mi lecimo odpisanu bolesnu decu SMS porukama i svako deseto dete nam je GLADNO . . . i na kraju nikakvi “ vazni ekonomski dogovori “ nece biti dogovoreni osim providno izlizane propagande o “ istorijskom uspehu “ ove jadne i siromasne R . Srbije . . .
      Propaganda ( providna i izlizana ) je vestina prodaje lazi i izmisljotina . . . citat . . . Joseph Goebbels . . .

  6. „Spontano“je kad Djilas posle odobrenja pocne da place pred kamerama, „spontano“je kad se Bastac odjednom pojavi na jednom od gradilista, „spontana“je redakcija TV Sabac na Starom Gradu. E, to je „spontano“.

    1. Spontano je kada Vulin brani šefa od „napada“ sa svih strana. Ili kada Martinović u Skupštini čita ocene AV iz indeksa. Ili kada Dragan J. Vučićević i Sarapa na Pinku upozoravaju AV na razne opasnosti. Ili kada kolone autobusa puna „običnog naroda“ dođu u neku bestragiju da prisustvuju nekom „otvaranju“ od strane AV. Hoćeš još?

  7. Dal je poveo Selakovića?.
    Bolje ćemo proći ako se s njim smiri, nego da prepada Melaniju.

    1. Seljaković ima pametnija posla – glumi Her Flika u novim epizodama serije “Alo, alo“…

  8. Kupio ih je, obećavši im da će ODBITI razgovor sa Trampom… ukoliko „razgovori“ ne budu po njegovom??? Ribolovci govore da somove love na „bućku“, na sapun, itd. itd… Ko li guta ovakve „mamce“???

  9. Lažov i pozer, sa smislom za režiju, kao i omiljeno mu DB uho i kurir,.Kusturica. Škola slaboumnh i manipulatora je narodu konjska kocka šećera ,a to,prodjau navedeni magovi, diplomanti i izborni prvaci.Ko će koga jahati ( Ćeraćemo se još) ,viđećemo. Đilkoš će se za par dana i vratiti. Kome i čemu, nije upitno, ali ko, kako i kakav je veliko pitanje.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.