Naprednjaci su okupirali državu

Sagovornici Danasa o sedmogodišnjoj vlasti SNS

Ostavite komentar


    1. Kratko i jasno, Vucicu treba staviti jos samo krunu na glavu pa da bude novi kralj. Orden svetog Save je vec dobio od Irineja, i drugo mu vise i ne treba. Bice predsednik Srbije dok svi ne pocrkaju.

  1. Srbija nije sposobna da stvori demokratsku državu i kao pojedinac ovu činjenicu doživljavam kao najveći lični poraz.
    Ruku na srce, osim Slovenije, nijedna eks jugoslovenska republika nije pokazala da je sposobna za tako nešto, mada sam kao mladić živeo u uverenju da je takvo uređenje relativno lako dostižno.
    Zato ne čudi što se, osim, opet, Slovenije, balkanski prostor ubrzano prazni. Devedesete godine su bile najgore u mom životu, ali ni potonje ne zaostaju.
    U životu sam gotovo sve uspeo, osim da živim u uređenoj i mirnoj Srbiji.

      1. Nažalost ste u pravu. Da li je to zbog genetike sve češće se pitam? Naš čovek na vlasti ne može da ne razmišlja lopovski. To je datost.

  2. SNS ima natpolovicnu podrsku gradjana Srbije i shodno tome drzi vlast, a opozicija koja sva zajedno nema toliku podrsku naroda, pokusava to da ospori .

  3. Nije se SNS tek tako pojavila,sama od sebe.Nju je stvorio DB,i ona ima iza sebe službe bezbednosti,što DS nije imala.

    1. Nema iole vece stranke da je nije napravila UDBA. To uz fakat da su je preuzeli mafijasi i stranci odredjuje prirodu sistema u Srbiji.

  4. Moje gledanje na mučenje Srbije od Radikala ili SNS svejedno.
    Prvo moramo da se „jako“ zahvalimo nesposobnom BTadiću što je širom otvorio vrata četničkoj stranci , mada je on još za svog mandata dobro zakon o Draži Mihajloviću , ne bitna je pravna sadržina tog zakona …
    Drugo , ne mogu da shvatim da je ovaj moj narod toliko ,“gnjecav“ kukavica, ponizan ,ponižen, kupljen za šalu evra i vreću brašna i t d .
    Konačno ili prvo
    Gde su intelektualci Srbije , ne čuju se , kupljeni od Vučića koji može do mutave , slepe i gluve da vrti oko prsta
    Mene ne može, ni profesionalno, jer sam stari dipl.pravnik ,koji gleda da užasom mašta liči država , koja to nije ….
    Vučić je sramota ovog mog naroda , koga se i dama već stidim punih 30 skoro godina …
    Pitam se zar je zakon prirode da mediokriteti i bitange i barabe kolo vode u jednoj državi .
    U Srbiji izgleda da jeste , damo dokle .
    Ostalo je još da i nas ,moj Beograd preimenuje u neko drugo ime .
    Time bi devastacije bila i završena .
    Taj čovek MORA da bude sklonjen, inače Srbija će ostati svet sa starim , hladnim i iznemoglim ljudima umorni od dovidjenja po koje kakvim Vučičevim skupovima za kesu brašna…. Asutra za badava ….

    1. Izvinite na slovnim greškama u komentaru , teška je ovo bila
      i ostala temaaaaaa…

  5. Jos tacnije je reci da je Vucic uzurpirao drzavu preko SNS dronova okupljenih po licnom interesu da zadovolje interese Vucica i njegovih stvaralaca.
    Bez njega oni ne postoje. Takva je nazalost psihopatologija dobrog dela naroda kod nas. Oni koji su ga lansirali na celo drzave znali su sta rade samo sto se izgleda i njima oteo kontroli pa udara gde stigne i moze. Tesko ce se Srbija osloboditi skorije ovog zla nazalost.

  6. Najveći problem su ljudi koji takvima daju glas.
    „naša braća“Šta sa njima?Juče su isti davali glas Miloševiću,Šešelju danas Vučiću,sutra…..
    Ova vlast će na žalost po dužini prevazići Miloševića ali pad će biti mnogo gori,Temišvar će biti zabavni park u odnosu šta nam se sprema

  7. A sta to nudi opizicija da bi SNS oslabio? Nista. Radi sve u korist svoje stete. Pljuju, pale , vredjaju zene novinare, ovi jesu novinari ovi nisu. A nevide da su nusta. Uzeli pare pa nekako moraju da ih opravdaju. Nisu ovo 2000 i DOS, nema vise serpi i lonaca a ovi sto duvaju u pustaljke ne vide koliko su smesni. Uz ovaku opoziciju lako je biti na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.