Naprednjaci svakog dana protestuju u Šapcu – jedinoj karici koja im nedostaje

Ostavite komentar


  1. Против чега не протестују , него галаме ?
    Против права да сами одлучују , против Бошка који не влада , Ђилас да се убије и спаси Србију , па треба коњима рећи ко треба да се убије и спасе омладину , правду , законе , Скупштину , будућа поколења и ….
    не дајте се Шапчани , живела Србија , надајмо се да ће ови испегланих мозгова почети да им се вијуге враћају на кривине !!

  2. Svaki korak SNS se skenira i detaljno prouci a opozicija moze bez problema da protestvuje plasirajuci nasilje,ponizavanje gradjana,koristeci psovke i druge pogrdne reci.

  3. Дају рецепт опозицији – свакодневни протести су једини начин да се смени ова наопака власт.

    1. Nema razloga opozicija da protestuje ako je narodu dobro. A ovome narodu ocigledno jeste dobro.

    2. Ta upornost treba da se izucava u skolama u Srbiji. Da nauci nesto ovaj jadni narod i da vido koji je jedini recept za skidanje ove nakaradne vlasti. Ona moze pasti samo na ulici. Ako necete neskolovane i poslusne nego obrazovane i ljude sa integritetom. Sko necete bespravnu gradnju i rusenja, ako necete da se ubijaju deca bez adekvatne kazne i da funkcioneri mogu da rade sta hoce. Ako necete vladavinu sile i zelite pravdu onda na ulicu, drugacije nece ici….

    3. Ma kakav recept, ti protesti su sprdnja. Skupi ih se 20-30 i tu govore direktor telekoma, bolnice, elektrodistribucije, itd. Da racunaju na obicne gradjane, ne bi to radili u radno vreme. Ocito im je stranka dala zadatak pa dolaze u podne da bi posle jedan bili slobodni.

  4. NISMO ISTI
    Mene ne može niko naterati da volim onog’ koga ja ne volim i mrzim. Ili što bi mene voleo Vučić, na primer!? Ja ne mogu da volim izdajnika, lopova i lažova a on ne voli patriotu, poštenje i iskrenost. Za razliku od „svih“ Srba ja jasno vidim šta on radi i pamtim sve šta je radio. Ustvari on izdaje i rasprodaje Srbiju samo da bi krao. Uz to on laže i obmanjuje narod, ja mislim kako se rodio. Stvarno tako mislim…
    A Vučić hoće da pobije baš one koji vide i govore šta on radi. A moja sreća je što će njega ubiti USTINA i njegova obmana naroda. Ja tvrdim da ako ne pobegne iz Srbije, on mora upotrebiti oružje kako bi se odbranio od zala koja je počinio ovom narodu. Radi se o milijardama štete. Garantujem kad puknu mediji, Vučića više neće biti u Srbiji. Suma sumaru ipak mu je odzvonilooo……
    P.Sajdžo Bgd.

  5. Дајте па да се среди и овај град.
    Морају челници овога града да размишљају о будућности, а не само о својим џеповима.
    Дајете младима прилику да раде и зараде.

    1. Varate se. Šabac je u odnosu na gradove u kojima caruju naprednjaci odlično uređen grad.
      U naprednjačkim gradovima skoro da više nema mladih jer su pobegli iz države, tamo su ostali samo penzioneri i sendvičari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.