Naprednjaci tvrde da nisu pominjali novi rat

Šta je Marko Đurić poručio sa sednice vrha SNS u Čačku o mogućem oružanom sukobu na KiM

Ostavite komentar


  1. Botovi ,doslo i vase vreme…a lepo smo vam govorili…poznato je da radikali ne salju svoju decu u rat…setite se njihovog duhovnog oca ,Pasica ,koji je svog sina poslao u Svajcarsku ,jer eto ,biio je vise vredan od 1300 kaplara i 1,2 miliona Srba…pa i vucic je samo sa govornice „branio“ Srbe u Hrvatskoj i Bosni ,nikada nije uzeo pusku,kao ni njegov boss vojvotkinja seseljuga…
    Ne mislite valjda da ce oni ili njihova deca u rat?
    Dosli sendvici na naplatu…

    1. vučićev sin je izgleda krenuo stazama marka miloševića. taj sigurno neće ratovati.

    2. @da,da,da***Moram vas ispraviti.Naime, i dr.Vjekoslav i AV su imali puške u rukama,iz propagandnih razloga naravno,i samo dok su kamere snimale! Prvi u Vukovaru 1991.,u uniformi JNA,sa šlemom na glavi a ovaj drugi je snimljen sa svojim idejnim vođom iznad Sarajeva pod opsadom1995. gde se vešto sklanjao od fotoreportera kako ne bi zaklanjao pogled na dr. Vjekoslava!

  2. Poznavajući izjave Marka Đurića mogu pretpostaviti da je govorio ratoborno, ali sam pročitao izjavu Vulina, koji je rekao: vojska je spremna da izvrši svaki zadatak, samo se čeka odluka vrhovnog komandanta, to biva Vučića.
    Na moj komentar, da bi to bio rat sa NATO- on i da je to besmisleno, na komentar sam dobio stotine dislajkova, iz čije glave su Vulinove pretnje i po čijem uputstvu reaguju botovi mogu samo pretpostaviti.

  3. Ma nemoj. Pa premijerka Brnabicka kaze da je opcija upotrebe vojske na stolu. Ko laze, ako koza laze rog ne laze. Vucicu mnogo se zaleces u svojoj bahatosti.

Ostavite komentar


Politika

"Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo": Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora? 8

„Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo“: Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora?

"Ova deklaracija nije plod ničijih želja i diktat ničije volje. Ovo je program za naš spas, deklaracija za naš opstanak. Ovo je platforma kišobran pod koji treba svi da stanemo i saberemo se u vreme i u vremenima koja dolaze", rekao je tokom prvog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije premijer Miloš Vučević, predstavljajući "Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda", koja je u javnosti poznata i kao Deklaracija sa Svesrpskog sabora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.