Naprednjaci zasipaju Vučića pismima podrške

Nakon ukora Glišića naprednjaci zasuli svog lidera saopštenjima podrške

Ostavite komentar


  1. U Glamocko kolo jos se nije ukljucilo Kraljevo,prica se da nema ko da napise pismo podrske

  2. Botovi, saljite telegrama podrske svom guruu inace nema parizera danas. Ha,ha,ha… kakvo ludilo u SNS sekti.

  3. Boškova ideja, izazvala je sasvim suprotan efekat, što se normalno i očekivalo. Svi časni ljudi, svi građani kojima je u srcu Srbija, pokazali su svoju spremnost da slede put i stavove Vučića kao jedino ispravne.

  4. Ziveo Drug Aca!!! Za osudu je sto ‘Danas’ nije nama, svojim citaocima, objavio adresu na koju mozemo poslati svoja pisma podrske! Zeleo sam pored pisma da mu posaljem i 43 tegle prvoklasnog majoneza za sendvice, kako bi se ova podrska Dragom Vodji nastavila.

  5. To su one podrske autobusa Laste koji voze penzionere,dokolicare na tribine i otvaranja puteva za par sendvica i litar soka,k.vode koje ne mogu sebi da priuste od velikih penzija.To su koristili svi model Milosevica i njegove drugarice Mire a naravno sada, tadasnji ministar za informisanje Vucic.A.

  6. Oni će mu doći glave. Polupismene budale koje su ga okružile i od kojih ne može da d1iše. Sve su iskriminalizovali. Potopili su ovo društvo u svojom otrovnom žabokrečinom. Ova pisma „podrške“ treba da ga omame i da mu zamagle vidike. Ja ih shvatam kao pisma upozorenja. Hajde da se malo prisetimo. Svi lideri, oni pre Vučića, tresnuli su kada su ih partijski krpiguzi ubedili da ih narod strašno „voli“. Tako je završio pokojni Sloba a potom i „giv mi fajv“. Mislim da su od svih neprijatelja najopasniji polupismeni, primitivni i svim mastima premazani „prijatelji“. Od njih se može očekivati čak i ono što ti ne mpože prirediti ni „pošteni“ neprijatelj. Fukara je to gospodine Vučiću, ne verujte im ništa. Narod možda jeste glup ali, na kraju, uvek zna da odluči.

  7. Dal mogu ja odavde iz Kosovske Mitrovice da posaljem Telegram podrske Ha Ha Ha >))))) Podrska za Ostavku

  8. To sa pismima je maskenbal, isto kao i uplate 7.000x 40.000 dinara, to nismo zaboravili. Neka bude da su svi SNS-ovci za nezavisnost Kosova. Međutim, to nije narodna većina o kojoj predsdnik mora da vodi računa jer on je i naš predsednik a ne samo SNS-ovaca.

  9. Te časne oficire koje je Obradović pozvao da reaguju, AV u poslednje vreme sve češće obilazi u kasarnama, na vojnim vežbama itd., lažno se predstavljajući kao ”vrhovni kondant” (kako ga je Vulvin predsavio). Očigledno je da AV traži podršku vojske koja će mu uskoro zatrebati, jer od policijskih kordona nema vajde, što je naučio iz Miloševićevog slučaja. Zato će AV, kada najzad narodu ”pukne film” i krenu protesti, biti mnogo brutalniji od SM, uzevši u obzir njegovu psihopatologiju i poriv da pošto poto ostane na vlasti. Da li će ”časni oficiri” pucati u narod? Siguran sam da neće, i tim ljudima je jasno da je ”tivka pukla” i neće rizikovati svoju slobodu, karijeru, porodicu i decu zbog ludog diktatora kome je vreme isteklo. Zbog odsustva kontakta sa realnošću diktatori uvek misle da će pobediti narod, uprkos činjenici da su u istoriji svi diktatori neslavno završili. Pisma podrške (opet preuzeto od Miloševića) neće ga spasiti, pogotovo ako ga podržavaju samo njegovi verni partijski ”obožavatelji” i sendvičari (Milošević je imao mnogo širu ”podršku” u narodu, a ne samo od SPS-ovaca). Šta će srpski Januševič da radi kada se dignu kuka i motika i kada bukne srpski Majdan? Ne znam, ali jedva čekam da vidim.

  10. Po Mirjani ispada da su podrsku trebali dobiti oni koji su proslavljali izjavu Merkelove o KiM.

    1. @laki; Uzmimo u obzir da je Vaša konstatacija tačna i nepristrasna, ali se nameće pitanje: Ako su………… „oni“ proslavljali izjavu Merkelove o KiM, kako zaključiste, ……………..zašto „OVI“ (koji nisu proslavljali) nisu decidno, jednoglasno,…….odbacili i osudili tu izjavu? Šta je, naime, u svom ovom igrokazu simptomatično? I zašto se koplja lome preko tuđih leđa?

  11. A gde su male „crvene knjižice“ kao u vreme Mao Tse-tunga -a,da se njima masovno maše u delirijimu pred vrhovnim vođom AV-om ?

  12. Znači, devedesetih smo imali Tragediju u režiji Slobe, Mire i Šešelja, a sada njihovu Farsu u režiji Vučića, Dačića i Vulina. Sve će to biti tužna Prošlost, a poklapa se sa onim što je Vojvoda Stepa Stepa Stepanović odgovorio na pitanje pametnog i hrabro vojnika:”Vojvodo, šta će biti sa nama?” A Vojvoda je odgovrio:”Stradaće najbolji Ljudi. A ostaće propalice, secikese, lopovi i prevaranati, koji će za sto godina vladati Jadnom Srbijom.”

Ostavite komentar


Politika

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele 10

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele

Politički konsultant Dušan Lj. Milenković ocenjuje za N1 da je država najveći strani plaćenik, jer većina para iz inostranstva ide kroz državne institucije i račune i dosta para je korumpirano, a "kikiriki odlazi u organizacije koje nisu vezane za vlast". Dodaje da je poseta direktora CIA Vilijama Bernsa regionu "izuzetno značajna poseta, došao je u tri žarišne tačke regiona u smislu interesa SAD".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.