„Narednih šest meseci su presudni za evropski put Srbije“

Ostavite komentar


  1. Smešna priča. Nikad Srbija neće u EU jer nas tamo neće, a ni mi tamo nećemo. Bar ne bez Kosova jer u Srbiji ne postoji političar koji bi se odrekao Kosova a da može doći na vlast (oni koji bi ali ne mogu, odrekli bi se i rođene majke). A Zapad ne da Kosovo. Ako se stvarno desi da se situacija u svetu toliko promeni da nam Zapad vrati Kosovo, tada EU više neće postojati.

  2. Alo nece da moze , referendum o ulasku u EU. Ima nas mnogo vise koji necemo u tu organizaciju u raspadu. Posle ces i u NATO e pa nece da moze predsednice , Kosovo vise i ne spominjes jer sve si im dao jos samo da potpises. Sve je jasno sa Putinom dve godine se nisi cuo , sam si to izjavio licno sam cuo.

  3. „Narednih šest meseci su presudni za evropski put Srbije“
    Normalno, jer kad prođu slon i buva preko drvenog mosta, trebali bi uskladiti korake, da zbog buve i slon ne pade u vodu!:) Pravi Vučiću svoj most, jer na ovog ste zakasnili tvojom krivicom.

  4. Za komentatore koji neće u EU – gde vam deca odlaze?
    Preko 500.000 otišlo u EU u zadnjih 10 godina. U EU. I da ponovim: u EU!

  5. Moja deca su, hvala Bogu, već 25 godina u toj strašnoj i odvratnoj EU. Ne mogu da se načude našem „zlatnom dobu“ i lepotama ovog života ovde i kad god vide neku vest iz Srbije, obično genijalne izjave naših političara, proveravaju samnom da li je to prava vest ili njuz net, da li je stvarno ili je izmišljotina nekog šaljivdzije? Ne veruju da je sve ovo moguće, ali jeste. I zavide nam oni ljudi tamo na ovolikoj količini čuda i razloga za komediju, i to svaki dan, ne mogu da veruju da tako nešto zaista postoji.
    Kod njih je uglavnom dosadno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.